SABER-NE + El compromís de Solgar amb l’excel·lència

Solgar desenvolupa, fabrica i comercialitza des de 1947 una àmplia gamma d’innovadors complements alimentaris d’alta qualitat, cuidant sempre el respecte pel consumidor i el medi ambient. Solgar es basa en la més avançada ciència de la nutrició i l’ús de sofisticades instal·lacions i processos de producció i control de qualitat i un acurat sistema de selecció de matèries primeres. Per mantenir aquest compromís d’excel·lència amb la salut i el benestar dels consumidors, Solgar se centra en quatre àrees en constant innovació: Recerca, Fabricació, Formació i Servei.

POLÍTICA DE MEDI AMBIENT

El compromís de Solgar amb la qualitat s’estén cap a la tasca de la cura del medi ambient.

Ingredients

Tots els ingredients utilitzats per Solgar són d’origen natural o sintetitzats a partir de matèries primeres naturals i se seleccionen per la seva qualitat i puresa.
Reducció de deixalles i contaminació

Productes elaborats amb aigua purificada al 100 %. Les instal·lacions estan equipades amb sistemes de reducció de soroll, filtració de gasos i sistemes de neteja d’equips amb productes “ecològics”.
Embalatge

La gamma completa de productes s’envasa en pots de vidre o cartró 100% reciclables i resistents a filtracions, no porosos i inodors.

La iniciativa pilot d’emissió neutra de CO2 Solgar a UK

Per anar sempre un pas endavant, s’està duent a terme al Regne Unit, en col·laboració amb The Carbon Neutral Company, una iniciativa d’emissió neutra de CO2. 
És intenció de Solgar estendre aquest programa a altres països d’Europa en els propers anys.


EL CAMÍ A UNA DIETA SANA

51299 CAJA ComfortZone La bona nutrició comença per una dieta sana i equilibrada. Els complements alimentaris ajuden a completar, complementar les necessitats nutricionals, però s’ha de tenir clar que no substitueixen una dieta equilibrada.
A causa de l’estil de vida actual, el tipus d’alimentació, els factors ambientals i genètics, etc., els nostres dipòsits nutricionals es poden veure alterats produint unes deficiències que afecten la nostra producció enzimàtica, la nostra flora intestinal i al nostre sistema immune. Deia Hipòcrates: “Som el que mengem”.

Els aliments són els encarregats d’aportar els nutrients necessaris per permetre a la bioquímica del nostre organisme mantenir el cos sa i actiu. Per moltes raons (aliments processats, poc ús d’aliments integrals, desgastos dels sòls…) l’alimentació moderna no cobreix totes les necessitats que el nostre organisme requereix. És indispensable treballar dues àrees fonamentals: estil de vida i nutrició. Pel que fa a l’estil de vida hem de procurar dormir les hores necessàries, fer exercici moderat i reduir o eliminar el consum de tabac i alcohol. En l’àmbit de la nutrició, menjar de manera ordenada, augmentar la ingesta d’ aliments integrals i biològics, fruites i verdures, beure l’aigua necessària, reduir els aliments fregits i procurar tenir un bon equilibri en el tipus de greixos que ingerim.
Els complements a l’alimentació ens poden ajudar a completar l’espai que hi ha entre la nutrició adequada (alimentació) i la nutrició òptima (suplementació).

QUÈ SÓN ELS COMPLEMENTS ALIMENTARIS?
“Els complements alimentaris són fonts concentrades de nutrients, o de substàncies amb efectes nutricionals o fisiològics, amb la finalitat de complementar la dieta normal, …” Agència Espanyola de Seguretat Alimentària. www.aesan.msc.es

NO TOTES LES MARQUES SÓN IGUALS

En l’àmbit dels complements alimentaris, cal tenir present que no tots els productes són iguals. Tot bon complement alimentari ha de ser clar i detallat a la informació que presenta la seva etiqueta. Això ens permetrà valorar no només els nutrients que conté i en quina proporció (formulació), sinó la seva presentació (biodisponibilitat) i, en aquells casos que sigui rellevant, la seva font (qualitat de la matèria primera).

www.solgarsuplementos.es
LOTE-VM-75-OMEGA-3D5E086