Solgar presenta un nou complement alimentari, els comprimits VM-2000, n suport extra per als adults actius per a un correcte funcionament en el dia a dia.

Els adults actius, en el més ampli sentit, física, laboral, familiar o psíquicament necessiten un suport extra per a un correcte funcionament en el dia a dia. Aquesta combinació de multinutrientes amb vitamines i minerals, aporta 100 mg de les vitamines B que donen suport a la producció d’energia.

Aquest producte també inclou proteïna de soja aïllada per a proporcionar una barreja de aminoàcids i importants antioxidants com a beta carotè i altres carotenoides, vitamina C, vitamina E, zinc, seleni, L-glutatió i una base herbaria ofereix els avantatges de la seva riquesa nutricional. Aporta fosfolípids i aminoàcids individuals com ornitina i taurina.

Els minerals presents en forma de bisglicinato ofereixen una millor absorció. Es tracta d’un producte Kosher Parve i Apte per vegans, no conté sucres ni sal. Tampoc conté llevat, blat, ni derivats làctics i està formulat sense utilitzar conservants, aromatitzants ni colorants artificials.

Per a máé informació visiti la web: www.solgarsuplementos.es