Solgar presenta els nous comprimits de Folat, novetat d’aquest 2014, que ajuden a completar la nostra alimentació.

Folat és un terme genèric que comprèn totes les formes de folat químiques, inclòs l’àcid fòlic.

L’àcid fòlic és una vitamina hidrosoluble. Els folats són freqüents i abundants en la dieta, però, aquests compostos són fàcilment destruïts i pel fet que un gran grup de població no consumeix els aliments rics en ells, sembla que una deficiència nutricional pot ser habitual.

Les fonts més riques en àcid fòlic són les verdures de fulla verda, brots, fruites, llevat de cervesa, fetge i ronyó. El folat no sintetitza, s’obté de la dieta. La forma predominant de folat en l’organisme és L-metilfolato.

Es tracta d’un producte Kosher Parve i Apte per vegans, que no conté ni sucres ni sal, ni tampoc midó, llevat, blat, soja ni derivats lactis i està formulat sense utilitzar conservants, aromatitzants ni colorants artificials.

Els complements alimentaris no s’han d’utilitzar com a substituts d’una dieta equilibrada i variada i un estil de vida saludable.

Per a més informació consulteu la web: www.solgarsuplementos.es