Suplementos Solgar resenta un nou complement alimentari per a adults, els comprimits Ultimate B+C Complex.

Aquest complement és una fórmula de vitamines B i C amb gavarrera i bioflavonoides. Ampliar l’acció de les vitamines B i C amb gavarrera i flavonoides cítrics pot aportar una perspectiva de treball més extensa. Les vitamines B i la C són hidrosolubles, s’absorbeixen juntament amb aigua en el tracte intestinal i es dissolen amb els líquids corporals.

Els flavonoides cítrics no són vitamines essencials però han estat agrupats sota la denominació de vitamina P. Són protectors generals que redueixen l’acció dels radicals lliures, augmenten laactividad de la vitamina C i reforcen els vasos sanguinis.

A causa de la seva àmplia intervenció en diferents processos, combinar vitamines B amb altres nutrients, pot oferir un perfil més concret de treball. Es tracta d’un producte Kosher Parve i apte per vegans.

Per a més informació consulti: www.solgarsuplementos.es