Solgar presenta les càpsules vegetals Vitamina B-Complex “50”, que ajuden al nostre organisme a mantenir regular el seu nivell de Vitamina B.

Les vitamines del grup B són vitamines hidrosolubles que s’han d’aportar regularment, ja que no s’acumulen en el nostre organisme. La importància en la nostra salut d’un equilibri d’aquestes vitamines s’observa a través de les diferents àrees en les que participen en el nostre organisme.

El complex B és essencial per al manteniment adequat del sistema nerviós central i les seves necessitats són sensiblement alterades per una alimentació inadequada i un estil de vida desordenat i sotmès a estrès.

Aquest producte no conté sucres, sal ni gluten. Tampoc conté midó, llevat, blat, soja ni derivats lactis, i està formulat sense conservants, edulcorants, aromatitzants ni colorants artificials. A més, és apte per a vegans, i certificat Kosher Parve (Certificació de Solgar KOF‐K#K‐1250).

Els complements alimentaris no s’han d’utilitzar com a substituts d’una dieta equilibrada i variada i un estil de vida saludable

Per a més informació consulti: www.solgarsuplementos.es