Cupper lidera el mercat de tes i infusions a Espanya. Va ser la primera empresa de comerç just a Anglaterra i durant tota la seva història s’ha expandit internacionalment conquistant el mercat amb la gran qualitat del seu producte. El seu valor de marca se centra en la inversió per aconseguir els millors ingredients per a les seves fórmules. Els seus masterblenders viatgen per tot el món, en un procés continu de recerca, incorporant les millors tècniques i inspirant-se en sabors de tots els continents. Ara la marca llança al mercat una kombucha natural, bio i sense pasteuritzar.

Kombucha bio, vegana i sense gluten

El gran èxit dels seus tes resideix en l’especial cura que posen en el seu procés d’elaboració, i el mateix criteri apliquen al seu kombucha, aconseguint una beguda amb bombolles suaus i fines que es formen en el procés de fermentació, sense afegir conservants, guardant totes les qualitats de la formalitat convencional. Els tres sabors que treu la marca els aconsegueix macerant en les fruites en fred, com són els gerds, taronges i gingebre.

Aquesta nova gamma de Cupper està disponible a partir d’aquest Juliol vinent. Compta amb el certificat ecològic i no té additius artificials, a més de ser totalment vegana i sense gluten. La companyia forma part de B Corp, que demostra el seu compromís de fer una pràctica ètica en tot el seu procés productiu. A més, manté la seva promesa d’envasos sostenibles, sent el seu recipient de 100% vidre reciclable.

La gamma compta amb el certificat ecològic i no té additius artificials, a més de ser totalment vegana i sense gluten

La kombucha és una beguda que s’obté fermentant les fulles de te, que fan d’aliment als bacteris i llevats que formen aquesta beguda. Els aliments fermentats afavoreixen la digestió gràcies als seus microorganismes i beneficien a l’intestí, a més de ser una font natural de probiòtics i nutrients que aporten energia i donen suport al sistema immune. Encara que els fermentos comencin a recórrer ara els supermercats, la veritat és que els humans els consumim des dels nostres inicis i s’han utilitzat al llarg de la història pels seus beneficis digestius.

Tres sabors

  • Fruits vermells: en el seu procés maceren en fred els gerds sencers i nabius, que aporten a aquesta beguda un poder antioxidant, a més del seu sabor més dolç i afruitat.
Kombucha de fruits vermells, de Cupper
  • Taronja: aconsegueixen el seu to cítric i fresc macerant una selecció de les millors taronges sanguinas de Sevilla i taronges amargues de Còrdova. La seva particularitat és que en el procés inclouen tant la pela com la polpa, creant una solució perfecta per a estimular el metabolisme.
Kombucha de taronja, de Cupper
  • Gingebre: amb la seva fermentació de cultiu simbiòtic de bacteris i llevats, s’afegeix el suc de gingebre aportant un sabor lleugerament picant, amb el seu efecte antiinflamatori natural i beneficis digestius.
Kombucha de gingebre, de Cupper

Sobre Cupper

L’empresa familiar de tes i infusions Cupper, amb seu al Regne Unit, treballa perquè totes les persones del món puguin gaudir del sabor d’una deliciosa infusió o d’un exquisit te, assegurant-se que els ingredients procedeixen d’una font justa i sostenible tant amb el medi ambient com amb les persones. Amb el llançament de la campanya “Generació T” a Espanya, Cupper pretén acompanyar a una generació i que aquesta es pugui sentir identificada i compresa pels valors que ha defensat la marca des dels seus inicis. Ser de la Generació T, significa buscar sempre fer el correcte, per a la gent i per al planeta, sent al mateix temps molt fan del te natural, just i deliciós.

Subscriu-te a la Newsletter i rep cada mes Bio Eco Actual gratis al teu correu

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir
Bio Eco Actual Juny 2022