Vilafranca del Penedès, 5 de setembre de 2013. Aquest mes d’agost, Bodegues Torres ha incorporat a la seva cartera de productes la coneguda aigua noruega Voss que es distribuirà a Espanya, Xina i Xile . Reconeguda per la seva puresa alhora que per la seva revolucionària i icònica ampolla dissenyada per Calvin Klein, l’aigua VOSS és reconeguda i estimada per la gent a tot el món .

UNA AIGUA PURA, EMBOTELLADA SENSE FILTRAR, DIRECTAMENT DEL MANANTIALVoss LineUp web
VOSS s’embotella en un manantial situat en una zona de naturalesa verge al sud de Noruega, on es filtra de manera natural, protegint-la de factors contaminants.L’aigua es bombeja des d’un pou artesià a 200 metres de profunditat, i s’embotella directament, sense processar. Aquest fet li dóna el seu característic sabor, net i fresc, i és un dels punts clau d’aquest producte, ja que és difícil trobar al mercat aigua sense filtrar.

MARIDATGES : EL COMPLEMENT IDEAL PER EL VI
La puresa de l’aigua VOSS la converteix en el complement ideal per acompanyar al vi en els seus maridatges, així com en qualsevol tast o degustació, ja que manté una bona hidratació en el consumidor i és insípida al gust, sense aportar cap sabor addicional.” Coneguda per ser una de les aigües més pures del món, aconsegueix netejar el paladar del consumidor sense interferir en els fins sabors del vi o del menjar” – Wine Selectors.

Sobre Bodegues Torres
El cognom Torres està lligat al vi des de fa més de tres segles, quan la família va plantar les primeres vinyes al Penedès. Des dels seus orígens al 1870, Bodegues Torres ha aconseguit unir tradició i innovació amb l’objectiu de liderar el sector del vi i brandis de primera qualitat, sempre elaborant amb rigorós respecte cap al medi ambient.Avui, el negoci familiar, presidit per Miguel A. Torres, pertanyent a la 4 ª generació Torres, i dirigit pel seu fill Miguel Torres Maczassek, comercialitza més de 50 marques diferents en més de 160 països del món. A Espanya, Bodegas Torres és present a les denominacions d’origen Catalunya, Conca de Barberà, Costers del Segre, Jumilla, Penedès, Priorat, Rías Baixas, Ribera del Duero, Rioja, Rueda i Toro.A nivell internacional, Bodegues Torres posseeix celler i vinyes tant a Xile ( Vall Central a Curicó ) com a Califòrnia ( Russian River Valley, Sonoma County ).