Descongestionant i netejador nasal

. Spray ecològic sense gasos propel·lents
. Amb àloe vera, groseller negre i olis essencials de Pi Mugo, arbre del te i llimona.
Otosán nasal Spray és un descongestionant natural, a base d’una solució hipertònica d’aigua de mar de Bretanya (2,2%) enriquida amb olis essencials de plantes de cultiu ecològic. Té una acció hidratant, emol·lient, netejadora i balsàmica de les fosses nasals. No conté vasoconstrictors ni provoca habituació ni addicció (efecte rebot).

Perquè és important la neteja nasal
Per el nas passen cada dia uns 16.000 litres d’aire que poden deixar gran quantitat de partícules i bacteris. Mantenir netes les membranes nasals evita que es converteixin en brou de cultiu ideal per als gèrmens. Per tant, mantenir nets els conductes nasals és una pràctica saludable que tots haurien de practicar sempre més quan es pateix alguna molèstia respiratòria.