Clipper, la marca de tes orgànics líder en el mercat anglosaxó. L’empresa va llançar el 1984 les seves dues primeres caixes de té Assam des d’una petita cuina a Dorset, Regne Unit i en deu anys es va convertir en la primera empresa de te Fair Trade d’UK. Actualment és la sisena companyia del país anglosaxó que fabrica aquesta beguda.

 Clipper és fruit de la passió que els seus fundadors, Mike i Lorraine, tenien per aquesta beguda mil·lenària i l’experiència dels mateixos com tastadors de te. Encara que Anglaterra ha estat i continua sent el bressol del te i una de les ciutats amb més aficionats a aquesta beguda, Mike and Lorraine, es van adonar que el te que estaven bevent la majoria dels anglesos era de baixa qualitat. Volien oferir al consumidor un te únic i diferenciador elaborat amb ingredients procedents de les millors plantacions d’Àfrica, l’Índia i Sri Lanka, amb certificació Fair Trade, lliures de substàncies artificials i, a diferència d’altres marques, amb bosses sense grapa i sense blanquejar i així és com va néixer Clipper. Des de llavors, la seva gamma de productes no ha fet més que ampliar-se i, a part de te, disposen de cafès, xocolates i infusions.

Natural, deliciós i Faire Trade
Conscients dels reptes amb què es troben els agricultors petits de molts països subdesenvolupats com la pujada dels costos dels aliments i el combustible, un clima cada vegada més impredictible i uns preus dels productes cada vegada més volàtils, Mike and Lorraine apostar per certificar tots els seus productes com Fair Trade. D’aquesta manera han aconseguit garantir un preu just i estable per als productors que els permet millorar el seu benestar i el de les seves famílies amb suport a projectes com ara la construcció de carreteres, escoles i / o recursos mèdics. La distribució dels seus productes a Espanya es realitza a través de Qbio, Productos Orgánicos, S.L

Qbio Productos Orgánicos, S.L
Qbio és un distribuïdor de productes ecològics l’objectiu principal és garantir i oferir al consumidor una selecció dels millors productes existents en el mercat. Neix amb el propòsit d’assegurar una qualitat en tots els seus articles i per això importa a Espanya productes procedents d’aquells països que tenen una cultura ecològica més madura i avançada. Distribueix productes de marques com Alce Nero, Whole Earth, Isola Bio, Clipper, Pacari, Quinua Real, Alta Alella o Carmencita encara que també té productes de marca pròpia.

www.qbio.es/