Dietéticos Intersa, empresa líder del sector de la apiterapia, fitoteràpia i complements alimentaris a Espanya, llança al mercat, dins de la seva nova gamma Phyto-biopôle, aquest complement alimentari que ajuda a la teva memòria.

Ingredients:

– Extracte hidroalcohòlic (1:10) de fulles fresques de ginkgo* (Ginkgo biloba L., 0,93% en heteròsids flavònics).

*Procedent de cultiu ecològic

Es tracta d’un producte apte per a vegans, fito-tradicional i ecològic certificat.

Extracte obtingut per maceració directa de la planta fresca i/o gemmes de producció ecològica. Aquest procés evita l’alteració molecular dels principis actius i garanteix tota la riquesa d’una producció anual de temporada, donant lloc a una alta qualitat d’extractes de gran valor aromàtic i fitoterapèutic.

Utilització:
Prendre 15 gotes diluïdes en 1/2 got d’aigua, de 2 a 3 vegades al dia.

Presentació: 
Frascó de 50 ml, amb comptagotes.

Per a més informació consulti: www.d-intersa.com