Dietéticos Intersa, empresa líder del sector de la apiterapia, fitoteràpia i complements alimentaris a Espanya, llança al mercat, dins de la seva nova gamma Phyto-biopôle, aquest complement alimentari que t’ajuda en les sufocacions de la menopausa.

Ingredients:

Extracte hidroalcohòlic (1:10) de parts aèries fresques de sàlvia * (Salvia officinalis L.) (valorada en 0,02% en àcid rosmarínic).

*Procedent de cultiu ecològic

Es tracta d’un producte apte per a vegans, fito-tradicional i ecològic certificat.

Extracte obtingut per maceració directa de la planta fresca i/o gemmes de producció ecològica. Aquest procés evita l’alteració molecular dels principis actius i garanteix tota la riquesa d’una producció anual de temporada, donant lloc a una alta qualitat d’extractes de gran valor aromàtic i fitoterapèutic.

Utilització
Prendre 15 gotes diluïdes en 1/2 got d’aigua, de 2 a 3 vegades al dia. (15 gotes equivalen aprox a 0,70 ml). Agitar abans d’usar.

Presentació: 
Frascó de 50 ml, amb comptagotes.

Per a més informació consulti: www.d-intersa.com