El 1971, Nature´s Bounty es va crear als EUA amb l’objectiu de desenvolupar complements alimentaris d’alta qualitat i assequibles per a tots els consumidors. Està comercialitzada en més de 60 mercats de tot el món. És número u en EUA en bellesa, productes botànics, descans i energia*.

Des de març d’aquest any, Suplementos Solgar pertanyent al grup NBTY Internacional, comercialitza Nature’s Bounty en el mercat espanyol. Igual que la marca Solgar, està disponible en punts de venda especialitzats en complements alimentaris.

Aquesta marca compta amb una gamma inicial de 40 productes englobats en 9 segments: Bellesa, Silueta, Salut Òssia i muscular, Salut Cardíaca, Digestiu, Energia, Reforç Immunitari, Botanicals i Fórmules Específiques.

Té un etiquetatge clar i senzill d’entendre per al consumidor.

*Nielsen US FDM (FOOD/DRUG/MASS 52 w/E 26.12.2015

Els complements alimentaris no han de ser substituts d’una dieta equilibrada i variada i un estil de vida saludable