Muesli Rapunzel biocop

Biocop, firma de referència en la producció i comercialització d’aliments biològics, confirma una vegada més la seva aposta pel comerç sa i just; la signatura impulsarà aquest trimestre exclusius mueslis de Rapunzel, una de les marques pioneres en productes ecològics.

El primer Muesli de Rapunzel, amb flocs de cereals i panses, es va barrejar en l’any 1976.

Des de llavors ha passat molt de temps i s’han produït més de 14 varietats de cereals, que es fabriquen actualment a Legau (Alemanya), sota un estricte control de qualitat dut a terme per dos laboratoris, un intern de Rapunzel i un altre extern i independent.

Els Mueslis Rapunzel, que a Espanya es distribueixen en exclusiva per Biocop, són elaborats mitjançant un procés molt curós amb ingredients procedents de cultiu biològic. La major part de la fruita seca que s’empren procedeixen de les finques agrícoles de la seva filial a Turquia. Altres fruites tropicals, així com l’exquisit xocolata, procedeixen de socis de l’exclusiu programa HAND in HAND de comerç just, mentre que els flocs de cereals provenen del sud d’Alemanya.

Els mueslis Rapunzel destaquen per la seva composició equilibrada en cereals i una quantitat de fruits superior al que és habitual (més del 40%). A més dels carbohidrats complexos d’assimilació lenta, el musli conté sobretot fibra, proteïnes i vitamines.

Per elaborar els mueslis de Rapunzel es compleixen els paràmetres de qualitat:

Saludables: Ingredients de màxima qualitat.

Saborosos: Control exhaustiu de propietats organolèptiques.

Salubres: Control estricte de residus.

– Ingredients procedents del Programa Hand in Hand de Comerç Just: Contractes que asseguren unes condicions dignes de vida per als agricultors i relacions duradores amb els proveïdors.

Mínims recursos emprats: Producció i transport ajustat al mínim despesa energètica i en l’envasat, utilitzar la menor quantitat d’embolcalls possible.

– Tots els mueslis han d’estar certificats amb l’Etiqueta Ecològica Europea (EEE) o “euro fulla”.

Sobre Biocop

Biocop produeix i comercialitza principalment productes d’alimentació envasada de cultiu biològic que no necessiten refrigeració, a més d’una línia de productes d’higiene personal i un d’neteja de la llar. Des les seves instal·lacions de Lliçà de Vall (Barcelona), Biocop comercialitza a tot Espanya una gamma de productes bàsics d’alimentació amb marca pròpia i representa les principals firmes europees, amb més de 750 articles en el seu catàleg.

Per a més informació visiti www.biocop.es

Deixa un comentari

Please enter your comment!
Please enter your name here