Utilitzant productes ecològics ajudem a prevenir i evitar l’aparició d’al·lèrgies i dermatitis. En el cas de tenir-les, l’ús d’un sabó ecològic amb oli de coco ajuda notòriament a millorar-les.

Limpieza y cuidado natural de la ropa del Bebé

Tan important com cuidar la pròpia pell del nadó, ho és cuidar la roba que tantes hores està en contacte amb ella

Per això, és molt important utilitzar un producte ecològic perquè aquest residu sigui mínim i en qualsevol cas, no sigui agressiu ni irritant per a la pell. Molts productes convencionals, tot i ser per a nadons, porten detergents i ingredients d’origen petroquímic o animal que poden ser bons netejadors, però alhora, molt agressius. Els colorants i perfums sintètics d’atractius aromes són també comuns, però el resultat final és que acaben carregant la roba de substàncies químiques i / o al·lèrgenes innecessàriament.

El mateix passa amb el suavitzant, producte contaminant per excel·lència i poc recomanat en general, especialment per a pells delicades. Amb el sabó de nadons i Pells Sensibles bioBel no és necessari el seu ús doncs, gràcies als seus ingredients basats en la saboneria tradicional amb oli de coco, la roba ja queda suau i esponjosa de manera natural. A més, al no portar perfum, seguim ajudant a reduir els ingredients innecessaris perquè el producte sigui efectiu i respectuós amb la salut i el medi ambient.

bioBel Nadons també per bolquers de roba?

Experts en bolquers han confirmat que bioBel Nadons, a part de ser efectiu per a la neteja general de la roba del nadó, també ho és per rentar els bolquers de roba, ja que neteja en profunditat, aclareix fàcilment sense impermeabilitzar el bolquer i elimina les olors.

Tot i estar fabricat amb oli de coco, no hi ha cap perill de impermeabilitzar els teixits com moltes vegades es comenta. Això passa perquè durant la fabricació tradicional del sabó es produeix una reacció química anomenada saponificació que fa que els ingredients, l’oli entre ells, deixin de ser ingredients individuals, convertint-se mitjançant la reacció química en un únic producte: sabó. Així doncs, tot i que la seva fabricació es produeix amb oli, el producte final no impermeabilitza els teixits, igual que no els deixa oliosos ni bruts, sinó tot el contrari.

Productes saludables només per a nadons?

De la mateixa manera que utilitzar un producte per a nadons té cura i protegeix la seva salut enfront dels químics, és igual de aconsellable i saludable utilitzar productes ecològics per a la resta de la família, ja que el nadó passa moltes hores en contacte directe amb la nostra roba.

logo biobel

Per aquest motiu, bioBel ofereix també una gamma de sabons i detergents per a la neteja de la roba de tota la família, així com solucions ecològiques específiques per a les taques. A més, també fabrica una gamma completa de productes de neteja ecològics per a la llar amb l’aval de la prestigiosa certificadora Ecocert, ajudant així a generar un ambient a la llar més net i saludable.

Beltrán Germans és una empresa familiar de Castelló, fabricants de sabons tradicionals des 1.922. A dia d’avui continuen fabricant diferents tipus de sabons per a la roba i per a la pell, adaptats als nous usos i necessitats, però conservant totes les propietats del “sabó de tota la vida”.

Més informació a www.jabonesbeltran.com

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir Bio Eco Actual Octubre 2018