Les varietats de Bruc i de Taronger de Mel Crua Ecològica Muria BIO han estat guardonades en l’edició de Great Taste Awards 2018, amb dues estrelles i una estrella sobre tres, respectivament. Aquest guardó se suma a un llarg llistat de premis atorgats a la signatura de mel ecològica en l’últim any.

La mejor miel ecológica es española: Muria BIO galardonada en los Great Taste Awards 2018

El Premi va ser fallat el passat dia 2, a Londres (Regne Unit), i les varietats de Mel Muria van ser seleccionades entre més de 12.600 referències per més de 500 jutges, inclosos crítics gastronòmics, de totes les parts del món.

El Great Taste, organitzat pel Guild of Fine Food, és el punt de referència internacional reconegut per el bon menjar i beguda. El certamen és considerat com els ‘Oscars’ del món de la gastronomia i l’equivalent epicuri del premi Booker. El logotip del Great Taste és una garantia i permet als consumidors confiar en la qualitat dels aliments i begudes que disposen d’aquest distintiu.

Guanyar el Great Taste és important per als productors ja que diferencia els seus productes de la norma i significa que els consumidors tenen la garantia que els productes que compren tenen un segell d’aprovació fiable basat en el bon gust i no en el màrqueting. Els guanyadors són empreses que es preocupen per la qualitat dels aliments i les begudes que produeixen.

Mel Crua Ecològica

La col·lecció de mel crua cristal·litzada és una de les últimes novetats apícoles de la família Muria, sempre en constant innovació: una edició limitada i subjecta a temporalitat (d’octubre a maig) de mel crua ecològica composta per vuit varietats (Romero, Taronger, Mil flors, Farigola, Eucaliptus, Alta muntanya, Bosc i Bruc).

El procés d’elaboració de la mel crua Muria Bio comença amb la recol·lecció i la seva posterior i immediat temps de repòs. Amb això s’aconsegueix que la mel comenci la seva cristal·lització i amb la delicadesa d’un treball artesanal s’omplen els pots de manera manual, donant com a resultat una mel del tot cremosa. Cada pot de mel crua conserva íntegrament la riquesa del paisatge aromàtic i gustatiu de l’entorn natural on les abelles fan la seva feina.

Aquest producte disposa de molt bona acollida ja que té molt poca competència i molts consumidors que aposten per l’ecològic prefereixen la mel cristal·litzada.

Sobre la mel ecològica Muria, apicultors des de 1810

La família Muria, apicultors des de 1810, ha unit el saber fer dels seus avantpassats, la qualitat agroambiental de les muntanyes mediterranis i la tecnologia més avançada per crear una gamma de productes apícoles d’altíssima qualitat.

Mel Muria guardonada per PIMEC amb el Premi a la Petita Empresa més Competitiva de Catalunya
Mel Muria guardonada per PIMEC amb el Premi a la Petita Empresa més Competitiva de Catalunya

Mel Muria també fabrica i comercialitza diferents col·leccions ecològiques amb la seva gamma Muria BIO: Mel Ecològica, Xarops i Suplements Alimentaris i Mel de Sabors (elegit Millor Producte BIO en l’edició de BioCultura Barcelona 2016, entre més de 18.000 referències de productes ecològics).

Muria també ha sabut projectar de manera internacional seus productes amb artMuria: quatre varietats de mel de luxe (romaní, taronger, alta muntanya i bosc) d’excel·lent qualitat, que tripliquen els nivells de pol·len, comercialitzades en diversos formats i amb presentacions de luxe.

Per a més informació visiti www.mielmuria.com

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir Bio Eco Actual Novembre 2018