A Aneto Natural, el saber i el sabor van de bracet. Per això, des de 2004 elabora brous tradicionals, saludables i de qualitat, buscant generar un impacte positiu sobre el territori i les persones que viuen en ell.

Aneto
©Aneto Natural

Compromís social i ambiental

Les matèries primeres de qualitat són la base d’un brou nutritiu. Per a elaborar els seus brous, Aneto Natural utilitza varietats autòctones i de producció ecològica, que procedeixen de cultius locals i de proximitat. D’aquesta manera, aconsegueix productes de qualitat i amb sabor, alhora que dona suport a l’entorn natural i contribueix a protegir la biodiversitat del planeta al llarg del procés de producció. Així mateix, en establir relacions pròximes amb els agricultors i els proveïdors de la zona, dona suport a l’entorn rural i genera un impacte positiu sobre el territori i les persones que hi viuen.

Des de 2004 Aneto Natural elabora brous tradicionals buscant generar un impacte positiu sobre el territori i les persones

Per a generar aquest impacte positiu, Aneto Natural compra verdures a cooperatives socials com la cooperativa MANS, un projecte social impulsat per la Fundació Catalunya La Pedrera, juntament amb la Fundació Molí d’en Puigverd i la Fundació Topromi, que afavoreix la integració sociolaboral de joves risc d’exclusió social i amb dificultats a través del cultiu, la transformació i l’envasament de verdures i fruites ecològiques de qualitat i a un preu just.

©Cooperativa MANS

De l’horta a l’olla

La seva producció es localitza en els horts de Món Sant Benet, un entorn idíl·lic a escassos deu minuts de la fàbrica d’Aneto Natural. La marca es proveeix de verdures com la col i el porro, per exemple, que utilitza preferentment en els seus brous ecològics. Concretament, en l’últim exercici, fins a un 40% de tot el cultiu d’aquestes verdures de proximitat va acabar en les olles d’Aneto.

El resultat d’aquest compromís és un brou autèntic, amb ingredients naturals frescos i de qualitat, sense additius, ni concentrats, ni deshidratats, ni conservants ni aromes afegides, com tu ho faries a casa.

Per a més informació visiti: www.caldoaneto.com

Subscriu-te a la Newsletter i rep cada mes Bio Eco Actual gratis al teu correu

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir
Bio Eco Actual Març 2023