Durant l’estiu, el nostre organisme està preparat per a realitzar una sèrie de funcions necessàries per a un correcte funcionament dels nostres sistemes, però també sofreix cansament, desgast i fatiga, tant anímicament com en la nostra pell.

Recupera la teva pell després de l'estiu amb Pielsana
Aigua viva Roses (Bruma de Mar) i Reparador Solar, de Pielsana

Tractament reparador intensiu, de Pielsana

Una de les causes són les altes temperatures del Sol, que evaporen i deshidraten les sals del nostre organisme. Després d’haver seguit una bona hidratació de la pell i una alimentació de temporada, així com haver estat protegint-nos la pell de manera natural, després de l’estiu toca recuperar els possibles danys o dèficit de la pell.

Per a això, des de Pielsana recomanen un tractament intensiu, que consisteix a regenerar el col·lagen i l’elastina, components fonamentals per al correcte funcionament del nostre organisme, amb dos dels seus productes més significatius i especialitzats:

  • L’Aigua viva Roses (Bruma de Mar) té tots els ingredients per a regenerar el col·lagen i el microbioma, per a així recuperar la hidratació perduda per l’excés de calor. Per a utilitzar-lo, s’ha de polvoritzar durant el dia les vegades necessàries, segons l’estat de la pell, i especialment a les nits.
Aigua viva Roses (Bruma de Mar), de Pielsana
  • El Reparador Solar és tota una fórmula completa d’ingredients d’alimentació amb principis actius medicinals, amb efecte calmant i antiinflamatori. Aprofundeix en els teixits conjuntius, reparant i regenerant l’ARN de les cèl·lules de la pell. Es recomana aplicar després de l’exposició al Sol i després de la dutxa o aclarida, especialment durant el dia i/o la tarda.
Reparador Solar, de Pielsana

Descobreix més sobre Pielsana en la seva pàgina web www.pielsana.es

Subscriu-te a la Newsletter i rep cada mes Bio Eco Actual gratis al teu correu

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir
Bio Eco Actual Agost 2023