El Consorci VOG inverteix al sector ecològic a partir de la poma Filla dels Alps, amb una nova identitat visual i un ampli assortiment disponible els dotze mesos de l’any. Un dels assortits de pomes biològiques més complets, disponible durant dotze mesos a l’any, amb fruits d’alta qualitat cultivats als peus dels Alps italians. Es tracta de Marlene® Bio, la poma filla dels Alps cultivada pels socis del Consorci VOG, que ha tornat als mercats des de finals d’agost amb una collita de qualitat i una imatge renovada.

Marlene®

Bio Marlene® és a partir d’ara Marlene® Bio

VOG opta així per invertir al sector ecològic a partir de la seva marca insígnia, una de les més conegudes i apreciades pels consumidors catalans i espanyols. L’objectiu és fomentar el consum de pomes biològiques, ajudant els consumidors a triar productes de qualitat, adaptats als seus estils de vida i necessitats.

Bio Marlene® és a partir d’ara Marlene® Bio: la marca es converteix en element distintiu i dinamitzador al punt de venda, mentre que els elements visuals i de packaging posen èmfasi en els mètodes de cultiu ecològic. Juntament amb el puig, pare de Marlene®, i la llum del sol, la mare, tenen un paper important els insectes necessaris i amics de la poma que fan possible aquest tipus d’agricultura. Abelles, libèl·lules i papallones ocupen un lloc destacat en els visuals per subratllar el seu paper en la pol·linització i protecció de les pomeres.

Marlene® Bio també té com a fortalesa el seu assortiment, que inclou algunes de les varietats de poma més populars entre els consumidors, com Gala, Golden Delicious, Red Delicious, Fuji, Granny Smith, Topaz, Pinova i GoldRush®. Una àmplia oferta que converteix VOG en el soci ideal en la gestió de la categoria pomes, dins del sector hortofructícola.

Marlene® Bio vol fomentar el consum de pomes biològiques, ajudant els consumidors a triar productes de qualitat, adaptats als seus estils de vida i necessitats

2023: una collita de qualitat

Els cultivadors del VOG, 4.600 dels quals 300 es dediquen exclusivament a l’agricultura ecològica, cullen les seves pomes al Tirol del Sud/Südtirol, als Alps italians. Aquí, a més de rebre 300 dies de sol a l’any, l’oscil·lació tèrmica entre el dia i la nit i una varietat única de microclimes creen les condicions ideals per aconseguir que madurin pomes cruixents, sucoses i riques en aromes.

L’estiu del 2023 ha tingut unes condicions climàtiques òptimes i un bon subministrament d’aigua, per la qual cosa la nova collita és d’una qualitat elevada i confirma la disponibilitat d’un ampli assortiment de pomes biològiques, des de varietats tradicionals fins a les marques més innovadores.

A més de Marlene® Bio, l’assortiment de VOG inclou una àmplia disponibilitat de pomes ecològiques adaptades als consumidors i els estils de vida més diversos: des de la marca Biosüdtirol a marques d’èxit com Pink Lady® Bio, Kanzi® Bio, Evelina Bio® y envy™ Bio, passant per les més recents Giga® RedPop® i Cosmic Crisp®, tres pomes d’última generació aptes també per al cultiu ecològic i ideals per a la segona meitat de la temporada.

L’assortiment del Consorci també inclou marques i varietats ecològiques especialment consolidades com Natyra®, Topaz, Pilot, GoldRush® i Bonita.

Gràcies al seu origen, a la seva organització experimentada i eficient, i al seu ric assortiment, el Consorci VOG és el soci ideal per gestionar la categoria de pomes ecològiques al mateix punt de venda.

Marlene®

Més informació a www.vog.it i a www.marlene.es

Subscriu-te a la Newsletter i rep cada mes Bio Eco Actual gratis al teu correu

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir
Bio Eco Actual Octubre 2023