Alternatur presenta la gamma de complements alimentaris Together.

Complements alimentaris fabricats a Anglaterra i que provenen de fonts naturals i completes, per la qual cosa s’absorbeixen i es digereixen més fàcilment sense necessitat de megadosis, no contenen cap additiu afegit, són 100% vegetarians i fins i tot alguns productes són aptes per a vegans, tal com l’Omega 3 (DHA) i el Magnesi marí.

La seva producció compleix estrictes controls de qualitat i un cop finalitzada l’elaboració, els productes són sotmesos a quarantena fins que són certificats aptes, quant a qualitat i concentracions, per un laboratori extern de control de qualitat.

A més, l’empaquetatge dels productes és atractiu, lleuger, pot tornar a tancar-se i és fàcil de portar a la bossa, maletí, tant per al dia a dia com per a viatges curts o llargs. Tots aquests atributs van fer possible que el 2013 Together obtingués el guardó England Best New Range Aware de Holland & Barret.

D’altra banda, Together dóna suport als programes de nutrició infantil a nivell mundial. El 5 % del benefici de les seves vendes és donat a l’Associació Vitamins Angels, que té per missió reduir la mortalitat infantil subministrant micronutrients, especialment vitamina A, a nens en condicions de risc de més de 40 països. És per això que ens sentim molt orgullosos que Together arribi al mercat espanyol.