Together

Alternatur presenta la gamma de complements alimentaris Together.

Complements alimentaris fabricats a Anglaterra i que provenen de fonts naturals i completes, per la qual cosa s’absorbeixen i es digereixen més fàcilment sense necessitat de megadosis, no contenen cap additiu afegit, són 100% vegetarians i fins i tot alguns productes són aptes per a vegans, tal com l’Omega 3 (DHA) i el Magnesi marí.

La seva producció compleix estrictes controls de qualitat i un cop finalitzada l’elaboració, els productes són sotmesos a quarantena fins que són certificats aptes, quant a qualitat i concentracions, per un laboratori extern de control de qualitat.

A més, l’empaquetatge dels productes és atractiu, lleuger, pot tornar a tancar-se i és fàcil de portar a la bossa, maletí, tant per al dia a dia com per a viatges curts o llargs. Tots aquests atributs van fer possible que el 2013 Together obtingués el guardó England Best New Range Aware de Holland & Barret.

D’altra banda, Together dóna suport als programes de nutrició infantil a nivell mundial. El 5 % del benefici de les seves vendes és donat a l’Associació Vitamins Angels, que té per missió reduir la mortalitat infantil subministrant micronutrients, especialment vitamina A, a nens en condicions de risc de més de 40 països. És per això que ens sentim molt orgullosos que Together arribi al mercat espanyol.

Deixa un comentari

Please enter your comment!
Please enter your name here