Vegetalia, productora i distribuïdora d’alimentació ecològica, el proper dilluns 2 de Juny ampliarà la seva gamma de vegeburguers amb el llançament de la nova Vegeburguer de Seitan i Shiitake potenciant el seu producte core que es la proteïna vegetal.

El Seitan és un aliment proteínic quasi complert i d’alta qualitat. Incorpora una quantitat raonable de vitamines del complex B i ferro. Està exempt de grasses saturades i colesterol.

El Shiitake és un bolet que ajuda al sistema immunitari gràcies als polisacàrids que conté. A més el seu gust consistent i suau a la vegada el fan molt característic.

Per aquest llançament Vegetalia té previst un fort recolzament a tots els mitjans digitals que consisteix en comunicació i promocions amb possibilitat de guanyar regals, com ara una cistella de productes. El recolzament també es farà notar a tots els seus punts de venda.

D’aquesta manera Vegetalia segueix sent fidel a la seva missió que es oferir menjar saludable que permeti a les persones acostar-se a un ideal de vida en harmonia amb l’univers. Amb aquest propòsit, produeixen i distribueixen aliments ecològics i vegetarians.

Per a mes informació podeu consultar la web www.vegetalia.com.