Dietéticos Intersa ens presenta aquest oli vegetal de rosa mosqueta “bio”, certificat per EcoCert.

L’oli vegetal verge amb un elevat contingut en Ω-3 vegetal (32%) i Ω-6 (45%) és especialment ric en compostos específics d’acció antioxidant, com el licopè, que li confereix el seu color ataronjat i les seves propietats altament antioxidants i regeneradores.

Desconfiï de la rosa mosqueta de color clar o gairebé transparent. Són en realitat olis refinats en què han perdut els seus compostos antioxidants. Amb aquest tipus d’oli no obtindrà els beneficis que la rosa mosqueta autèntica pot proporcionar.

És altament hidratant i nutritiu, regenerador i antioxidant i cicatritzant.

Es recomana per a la cura especial de la pell desnodrida, opaca, desvitalitzada i prematurament envellida, per a la cura especial de la pell desnodrida, opaca, desvitalitzada i prematurament envellida. Prevé l’aparició d’arrugues i hidrata les cicatrius i les marques a la pell. També prevé l’aparició de taques a la pell.

Pot aplicar-se directament per a la hidratació corporal de nens i adults, i per a la cura facial. Pot utilitzar-se també en sinergia amb altres olis vegetals, per a la creació de fórmules. Combina bé amb els olis vegetals d’argan, onagra, borratja, germen de blat i alvocat.

Per a més informació consulteu la web: www.esentialaroms.com