Planet-BIO-14-9-2-1

Alternatur, l’empresa distribuïdora de productes ecològics i naturals líder en la Comunitat Valenciana i Múrcia, distribuirà la nova gamma de superfoods PlanetBIO.

PlanetBIO és el resultat d’un grup d’emprenedors joves d’Eslovènia que decideixen en 2008, crear l’empresa amb l’objectiu de contribuir a establir les relacions harmòniques amb el nostre planeta, a través dels principis d’emprenedoria social i economia sostenible.

El 2010 llancen la gamma de superfoods amb la seva pròpia marca basada en el manteniment de relacions directes amb els agricultors, donant suport a iniciatives de desenvolupament social i conservació mediambiental en les comunitats on obtenen les matèries primeres.

Aquesta gamma consta de les següents varietats:

Baies Inques BIO, de sabor agredolç, ideal per amanides i menjar en conserva. Amb alt contingut de vitamina C i A i molta fibra (22,5 g per 100 g de baies).

Sucre de coco BIO, que s’obté del nèctar de la flor del cocoter comú i és assecat i granulat de forma artesanal. Aquest producte és molt apreciat perquè només té un índex glucèmic de 35 en comparació amb 110 del sucre de canya, però la seva consistència granulada i el seu sabor el fan seu substitut ideal.

Ashwagandha BIO en pols, obtinguda d’un cultiu artesanal de l’Índia. Atesa la super planta per l’atac dels mals moderns.

Maca BIO en pols, conreada de forma artesanal a l’altiplà peruà i assecada, mòlta i barrejada pels artesans per obtenir la barreja de maca groga, vermella i negra que s’ha utilitzat en l’Altiplà des de l’antiguitat.

Acai BIO en pols, de l’Amazònia brasilera. Fruita liofilitzada, és a dir dessecada per congelació, per conservar les seves nutrients i sabor. Conté més antioxidants que la magrana o el vi negre.

Llavors de Chia BIO, de Mèxic. El seu alt poder higroscòpic (absorció d’aigua), el seu alt contingut d’omega 3, especialment ALA, i proteïnes, la fa ideal en programes de control de pes i manteniment de nivells normals de colesterol en sang.

Herba de cànem BIO en pols, de cultius europeus. Amb baix contingut de greix i alt contingut de proteïna completa fàcilment digerible, que inclou tots els aminoàcids essencials.

Herba de blat BIO en pols, de cultius de Nova Zelanda. Font de fibra, proteïnes, vitamines, minerals i clorofil

Reishi BIO en pols, d’Eslovènia, amb cossos fructífers i miscelios. Conté àcid ganodérmico. És font natural de fibra soluble en aigua i betaglucans 1.3 / 1.6.

Per a més informació consulteu la web: www.alternatur.es