carro-germinacion-hierba-de-trigo-sproutman

Conasi Vive la Cocina Natural distribueix aquest carro de germinació d’herba de blat.

L’herba de blat és considerada un aliment terapèutic de primer ordre, gràcies a la seva riquesa enzimàtica, quantitat de vitamines, minerals, àcids grassos omegues i aminoàcids ia ser un excepcional concentrat de clorofil en la forma més pura i directa: energia solar condensada.

Per consumir l’herba de blat hem d’eliminar la dura fibra que li dóna estructura, la cel·lulosa que el sistema digestiu humà no pot digerir. Per això, mitjançant extractors de sucs es separa la fibra del suc, obtenint un liquat de gran concentració, del qual es prenen al dia aproximadament 20 cc. Aquest suc és de molt fàcil absorció i es pren preferiblement en dejú.

Logo de Sproutman, germinador de hierba de trigoS’utilitza en dietes depuratives, desintoxicants i fins i tot en tractaments intensos per malalties greus. Alt poder alcalinitzant. És un excel·lent complement per a la dieta de qualsevol persona.

El carret germinador Sproutman és per descomptat igual de vàlid per a la germinació d’altres llavors per conrear herba per exemple d’ordi, alfals o per a la germinació de qualsevol llavor.

Per a més informació consulteu: www.conasi.eu/germinadores-eschenfelder/846-carro-germinacion-hierba-de-trigo-sproutman.html