kefir up refresco

El Cantero de Letur, empresa pionera en la producció de lactis ecològics al nostre país des de fa vint anys, llança al mercat Kefir Up, una beguda refrescant de quefir no lacti.

Kefir Up és una beguda refrescant de quefir no lacti fabricada amb aigua que es fa fermentar amb quefir i xarop d’atzavara. El resultat és un refresc lleuger, amb un suau aroma i gust de quefir però sense llet.

No obstant, Kefir Up conté la mateixa concentració de ferments vius que el quefir habitual de llet, de manera que aporta tots els seus beneficis que són molt apreciats per moltes persones que cuiden la seva salut. Kefir Up es presenta en dues versions, natural i amb civada.

La inspiració per a la creació d’aquest producte prové d’un dels usos que tradicionalment moltes persones donaven al quefir a nivell domèstic, els grànuls eren cultivats a les cases i es passaven d’unes persones a unes altres en cadenes improvisades.

kefir up avenaNormalmente a les llars el quefir es feia fermentar en llet, però alguns ho feien en aigua o fins i tot en alguna altra beguda. El Cantero de Letur, per la seva proximitat al món de l’alimentació sana i els productes ecològics, coneixia aquests usos i va decidir investigar per aconseguir produir aquest refresc que ara posa a l’abast dels consumidors.

El Cantero de Letur és una empresa pionera en la producció de lactis ecològics al nostre país des de fa vint anys. No en va es tracta de l’empresa que va comercialitzar el primer iogurt amb certificació ecològica, el primer iogurt de cabra i primer quefir certificats. En aquests anys ha anat ampliant la seva gamma i la seva xarxa fins al dia d’avui que està present en tot el territori nacional a través de la distribució especialitzada i la gran distribució.

Per a més informació consulteu la web: www.elcanterodeletur.com