quesos nuevos noticia

El Cantero de Letur, empresa pionera en la producció de lactis ecològics a Espanya, actualitza la imatge dels seus formatges ecològics.

L’empresa pionera en la producció de lactis ecològics a Espanya, El Cantero de Letur, ha canviat la imatge de tots els formatges de les seves línies tant de llet de cabra, com ovella i vaca. Els nous dissenys són moderns i cridaners sobre la base d’explosions de color en aquarel·les.

Al mateix temps, els productes que s’ofereixen en falques canvien també el seu envàs que a partir d’ara serà en termoformats d’agradable aspecte i que ajuden a tenir cura de la seguretat del producte.

La gamma de formatges del Cantero de Letur inclou gairebé una vintena de productes entre formatges curats, madurats, frescos i amb sabors.

L’any entrant, El Cantero de Letur complirà vint-i-cinq anys, sempre dedicada a la producció d’aliments lactis ecològics certificats, convertint-se en un important agent de desenvolupament rural a la seva comarca d’origen -la Serra de Segura albaceteña- i col·laborant amb els seus productes a la difusió de l’alimentació sana i la cura del medi ambient.

Per a més informació consulti la web: www.elcanterodeletur.com