La gamma de productes BEEE, ofereix totes les virtuts gustatives i nutricionals de la llet de cabra BIO, rica en proteïnes i de fàcil digestió, en deliciosos productes elaborats diàriament a partir de llet fresca acabada de munyir, exclusivament de les seves cabres.

BEEE llança al mercat el seu nou formatge ecològic de llet de cabra en format de 200g, una recepta única: delicat gust de cabra, elaborat a partir de llet pasteuritzada de cabra de producció ecològica amb una curació en cellers de dues setmanes.

Els productes BEEE s’elaboren a la hisenda El Campillo, segons un model ramader lligat a la terra, a la seva fàbrica de Múrcia amb ramaderia de raça autòctona de cabra murciana-granadina i amb aigua de manantial.

El Campillo és una finca agrícola de 40 hectàrees de cultiu i més de 200 de muntanya formada al voltant d’un manantial d’aigua potable, la Font del Portichuelo. A El Campillo conreen farratges per fenificar, principalment d’alfals, cereals i lleguminoses per a alimentació animal, utilitzant exclusivament la matèria orgànica dels nostres animals compostada adequadament com a fertilitzant dels seus camps.

BEEE ha ordenat i reforestat àmplies superfícies de les seves muntanyes, i conserva des de fa més de 10 anys una massa forestal de 30.000 arbres plantada per ells mateixos. Mantenen un típic muntanya Mediterrani on les nostres cabres pasturen aprofitant, principalment, les plantes aromàtiques, romaní, farigola, espígol… que a través dels seus olis essencials equilibren la seva alimentació diària.

Descobreix més sobre BEEE a: www.beee.es