mas info

Veo Verde 15/06/2015
Tanzània ha perdut el 60% de la seva població d’elefants en 5 anys.

Tanzània era un dels llocs al món amb la major població d’elefants, dada que probablement és falsa ara que el cens més recent va revelar que la caça furtiva ha acabat amb gairebé el 60% d’ella de 2009-2014. 

elefante tanzania

Deixa un comentari

Please enter your comment!
Please enter your name here