El Cantero de Letur posa aquest estiu al mercat el primer iogurt certificat ecològic sense lactosa del país. Es tracta de iogurts de llet de vaca en versions sencer i desnatat.

Amb aquest llançament El Cantero de Letur respon a una repetida demanda dels consumidors preocupats per la cura de la seva salut i que valoren els productes amb certificació ecològica, però amb algun problema d’intolerància a la lactosa. Amb aquests iogurts, aquestes persones no hauran de privar ja d’assaborir un iogurt d’alta qualitat.

No és casualitat que hagi estat El Cantero de Letur qui hagi llançat aquest producte, ja que es tracta de l’empresa pionera en productes lactis ecològics d’Espanya. En els seus vint anys d’història, l’empresa compta amb una llarga llista d’innovacions, com ara haver comercialitzat el primer producte lacti certificat (un formatge), i primers iogurts de vaca, de cabra, quefir, postres, batuts, quefir d’aigua i ara aquests iogurts sense lactosa. Un historial que va obrint camins en el sector i que ha fet de El Cantero de Letur, el líder nacional en el seu segment.

Tota la informació a: www.elcanterodeletur.com