OSTEOcomplex, de Soria Natural

Soria Natural presenta OSTEOcomplex, la forma més eficient d’aportar calci als teus ossos.

El calci és el mineral imprescindible per mantenir uns ossos forts i sans. No obstant això, la seva ingesta ha d’anar sempre acompanyada d’altres agents indispensables per mantenir la nostra estructura òssia: vitamina D3, magnesi i vitamina K2 (MK-7). Aquesta combinació no només garantirà l’absorció dels nutrients sinó que col·laborarà perquè el calci vagi als ossos i no es dipositi en altres llocs.

OSTEOcomplex és un complement alimentari que té una fórmula natural exclusiva amb calci, vitamina D3, vitamina K2 (MK-7) i magnesi, quatre components que treballen sinèrgicament. OSTEOcomplex t’aporta la quantitat recomanada de calci i magnesi, en la forma i proporció adequades per mantenir els ossos forts i sans.

El seu contingut en vitamina D3 fa que l’organisme absorbeixi el calci de manera eficient. A més, la seva fórmula exclusiva amb menaquinona-7 (MK-7) garanteix que el calci es dipositi en els ossos i impedeix que vagi a altres teixits ajudant a evitar certs problemes com les calcificacions.

En venda a herbolaris i centres especialitzats.

Tota la informació a www.sorianatural.es

Deixa un comentari

Please enter your comment!
Please enter your name here