Soria Natural presenta la nova gamma Chinasor de fitoteràpia tradicional xinesa.

Aquesta línia, comercialitzada amb èxit en la dècada dels 90, torna millorada i ampliada -composta per 34 referències- per oferir al sector de la medicina tradicional xinesa un ampli catàleg específic amb la qualitat i eficàcia dels productes de Soria Natural. Chinasor ha sabut combinar els mètodes tradicionals amb els avenços i tecnologies més modernes per posar a l’abast dels terapeutes que practiquen la medicina tradicional xinesa l’essència de les plantes medicinals.

El rellançament d’aquesta família és fruit del treball conjunt de l’equip tècnic de R + D + I de Soria Natural i els experts de la Fundació Europea de Medicina Tradicional Xina que han aconseguit un producte de qualitat garantida i eficàcia demostrada. La gamma Chinasor està elaborada en el laboratori de Soria Natural en Garray (Soria) a partir de plantes medicinals d’origen asiàtic extremadament controlades tant en el seu cultiu com en la recol·lecció, assecat i emmagatzematge.

Les combinacions de plantes han estat estudiades, treballades i seleccionades per part de destacats membres de les Universitats de Beijing i Yunnan, dues de les Universitats de referència de la República Popular de la Xina. La nova gamma es presenta en forma de comprimits d’alliberament perllongat que alliberen els seus components al llarg de 24 hores, de manera que s’aconsegueix una major eficàcia terapèutica amb menys preses. La gamma Chinasor estarà disponible en herbolaris i centres especialitzats a finals d’aquest mes de febrer, dates en què s’iniciarà la presentació del producte Espanya i Portugal.

Calendari de presentació nova gamma Chinasor

20/02 Lisboa
27/02 Barcelona
05/03 Màlaga
12/03 Madrid
02/04 València
Abril Tenerife **
Abril Santiago de Compostel·la **

*En les sessions participaran responsables de Soria Natural i la Fundació Europea de Medicina Tradicional Xinesa **Pendent de confirmació

Tota la informació a www.sorianatural.es