alce nero pasta gluten free ecológica

BioCultura Barcelona serà l’aparador de presentació de la nova línia de pasta sense gluten que acaba de llançar Alce Nero, empresa italiana amb més de 30 anys d’experiència en el sector especialitzada en l’elaboració de pasta ecològica italiana.

Aquesta nova línia es compon de quatre referències (penne, rigatoni, fusilli i espaquetis) a força de blat de moro i arròs cultivat al nord d’Itàlia, elaborades a través d’un enginyós procés de cocció que li atorga una textura semblant a la pasta de blat , però sense gluten.

El procés de fabricació és completament artesanal i la tècnica de tall utilitzada dibuixa una superfície rugosa a la pasta que permet absorbir millor qualsevol tipus de salsa, sense perdre la seva textura i consistència.

Aquestes quatre novetats es poden trobar a botigues ecològiques especialitzades a un PVPR la unitat de 2,50 €.

Sobre Alce Nero

Alce Nero neix en els anys 70 després que un grup de joves amics apostés per una manera diferent de fer agricultura: sense pesticides, sense químics i basant-se en una recol·lecció orgànica per apropar a la població, una nutrició més sana i respectuosa. Això els porta a crear les primeres pastes orgàniques de blat i espelta a Itàlia.

Avui en dia Alce Nero ha estat capaç d’ampliar la seva visió i augmentar la seva producció no només amb diferents tipus de pasta, sinó també amb altres productes de consum diari, sempre sense oli de palma i procedents d’agricultura ecològica. Estan especialitzats en l’elaboració de pasta ecològica artesanal amb origen italià i la majoria dels seus productes estan certificats com Fair Trade.

Més informació sobre Alce Nero: www.alcenero.com

Sobre Qbio, productes orgànics

Qbio és un dels distribuïdors de productes ecològics més importants de la Península Ibèrica. El seu objectiu principal és garantir i oferir al consumidor una selecció dels millors productes existents en el mercat. Neix amb el propòsit d’assegurar una qualitat en tots els seus articles i per això importa a Espanya productes procedents d’aquells països que tenen una cultura ecològica més madura i avançada. Distribueix productes de marques de referència a nivell internacional com Bjorg, Allos, Alci Nero, Whole Earth, Isola Bio, Clipper, Tartex o Quinua Real.

Més informació sobre Qbio: www.qbio.bio