Josep Pàmies 08/07/2016
Monsanto s’enfonsa i Bayer augmentarà la seva toxicitat. Per Josep Pàmies.

Bayer, una de les empreses que Hitler faig servir per gasear jueus, gitanos i republicans espanyols, intenta absorbir Monsanto en les seves hores baixes de popularitat a nivell mundial.

Mala jugada econòmica de Bayer, el monstre farmacèutic alemany, en uns moments en què coquetejava amb la promoció de medicaments fets únicament amb plantes medicinals, amb la intenció de superar també la seva mala imatge.

La societat alemanya que és líder en consum d’aliments ecològics i de plantes medicinals, no crec que entengui aquests moviments sense lògica d’una de les seves empreses estrella. Però el declivi de popularitat tant de Monsanto com de Bayer, obliga els dos monstres a aliar-se per intentar evitar la seva defunció programada a no gaire llarg termini.

És precisament l’evolució ràpida de les societats americana i alemanya cap a una forma més natural de vida, la qual obliga a aquestes empreses a fagocitarse per intentar no desaparèixer massa de pressa del pla mundial.

No és que Novartis-Syngenta, GlaxoSmith, Merck, Basf, Sanofi-Aventis, Roche, etc., siguin blat més net, el que passa és que la malignitat de totes aquestes empreses farmacèutiques, s’ha visualitzat per una part important de la Societat en Monsanto i Bayer com a icones del despropòsit químic-farmacèutic.

Són hores baixes per al conjunt les empreses farmacèutiques i ho saben i aquestes reaccions esperpèntiques de fusions, absorcions per augmentar grandària, només demostra la seva debilitat.

Ciutadans del món, alegrem-nos del que està succeint, perquè els canvis que s’estan produint i més que es produiran, són fruit de l’actitud conscient de milions d’éssers humans que sabem quin camí és el correcte. La gent senzilla no som líders en economia bruta, però sí que som líders en il·lusió i esperança en aconseguir un món millor.

Visca la fusió o absorció de Monsanto per Bayer ‘!!!!! Visquin els capitals malaltissos que els donen suport ‘!!!

Perquè darrere de molts titulars d’aquests capitals també hi ha milions de persones normals que ni saben perquè estan donant suport amb els seus suats estalvis, a empreses que els maten amb els seus Medicaments, Herbicides, Transgènics…

Visca com no, els milions d’éssers humans que ja han evolucionat com per entendre aquest despropòsit que entre tots conscient o inconscientment hem creat i ja estem treballant per superar-lo.

Font – Autor: Josep Pàmies – joseppamies.wordpress.com