Biocop, firma de referència en la producció i comercialització d’aliments biològics, ha llançat la seva renovada línia de Muesli ecològics amb una nova imatge.

La gamma es compon de quatre varietats que proporcionen, de manera gradual, l’alt valor nutritiu i energètic necessari, sobretot, en els esmorzars. Els mueslis de Biocop, a diferència dels convencionals, són productes biològics, per tant, totes les matèries primeres emprades procedeixen de l’agricultura biològica (sense cap tipus de pesticides ni substàncies químiques).

A més, estan realitzats amb barreges equilibrades de cereals integrals, que faciliten la seva assimilació i complementen la seva aportació nutritiva. Per la seva banda, aquests aporten també fibra alimentària, tant insoluble com soluble, ja que la civada i l’ordi són especialment riques en betaglucans (fibra dietètica soluble).

Els productes de la renovada gamma de Biocop també es diferencien d’altres productes biològics atès que, com s’ha comentat, no contenen ni greixos ni sucres afegits. A la base de cereals se’ls ha afegit llavors, que aporten àcids grassos essencials i minerals, fruites seques, que aporten sucres d’assimilació lenta, i fruits secs, que completen el aportació equilibrada de nutrients. Per tant, els únics sucres presents són els que es troben naturalment en les fruites afegides.

El responsable de Producte de Biocop, Pol Picazos, assegura que “en la nostra companyia portem 40 anys aportant energia d’assimilació lenta i duradora. Amb la renovada gamma de mueslis apostem per l’aportació d’un alt valor nutritiu, tant a nens com a adults, gràcies als elements que incorporem com proteïnes, hidrats de carboni, lípids insaturats, vitamines i minerals”.

El llançament de la nova imatge coincideix amb el 40 aniversari que celebra la companyia aquest any, mitjançant la campanya de conscienciació sobre l’alimentació ecològica. Amb aquesta iniciativa, Biocop aposta per aprofundir sobre els beneficis personals i globals en el consum d’aquest tipus de productes.

Beneficis del Muesli

El muesli està considerat un dels aliments més complets ja que entre els ingredients que el componen es troba la fruita i els cereals. Això provoca que, a més de ser un aliment que ofereix molta energia, sigui molt recomanable per mantenir la nostra salut. Els components com la civada i les nous amb què compta disminueixen el risc de patir malalties com el càncer de mama, pròstata i ovari. Per la seva banda, consumir muesli diàriament ajuda a reduir la hipertensió arterial en persones amb la pressió alta. A més, les proteïnes que conté beneficien l’enfortiment dels ossos així com en l’acceleració de la cicatrització.

Els nous mueslis Biocop

Mueslis original

Muesli de flocs de civada i ordi integral amb panses, llavors de carbassa, albercoc, dàtils i avellanes crues.

És la recepta original de Biocop de composició testada des de fa molts anys. Pot consumir-sense cocció prèvia. L’ideal és deixar el musli en remull, tres o més hores, amb aigua, llet o beguda vegetal.

Muesli de flocs cruixents

Muesli de flocs de civada, ordi i blat integral maltejat amb panses sultanes, llavors de gira-sol i avellanes i ametlles crues.

Aquest musli és ideal per acompanyar amb iogurt, suc o beguda vegetal. Els flocs de blat maltejat i la fruita seca li donen la seva textura cruixent. Les passes seu sabor dolç.

Muesli de civada i fruits vermells

Muesli de flocs de civada integral i flocs cruixents d’ordi amb panses, maduixes i nabius vermells.

Muesli de flocs de civada i ordi. Dos cereals especialment rics en àcids grassos essencials i fibra soluble. La panses, les maduixes i els nabius aporten antioxidants i el sabor característic d’aquest musli.

Muesli base

Barreja equilibrada de flocs de blat, civada i ordi integral.

S’utilitza per a la preparació de muesli afegint fruita fresca i altres ingredients al seu gust.

També és ideal per afegir a sopes de verdures, preparar “hamburgueses vegetals” i altres preparacions culinàries.

Sobre Biocop

Biocop produeix i comercialitza principalment productes d’alimentació envasada de cultiu biològic que no necessiten refrigeració, a més d’una línia de productes d’higiene personal i un d’neteja de la llar. Des les seves instal·lacions de Lliçà de Vall (Barcelona), Biocop comercialitza a tot Espanya una gamma de productes bàsics d’alimentació amb marca pròpia i representa les principals firmes europees, amb més de 750 articles en el seu catàleg.

Per a més informació visiti www.biocop.es