Qualitat, Ecològic, Vegà, Saludable, Local, Origen, Sostenible, Compromís, Consciència… aquests són alguns adjectius que defineixen a Casa Amella i a partir d’ara també a Ecobatea.

Ecobatea és la nova marca que neix junt amb el soci Joan Vaquer a les noves instal·lacions, de més de 1.000m2, construïdes al poble de Batea (Terra Alta), amb un esforç i una inversió inicial molt important, sense subvenció de cap institució i amb l’objectiu de seguir aportant productes saludables (healthy food) al mercat, arrelant a la terra.

Casa Amella inicia aquest projecte amb el llançament de tres vins, properament sucs de fruites i amb la mirada posada a les begudes vegetals. Tots ells amb segell ecològic i origen local.

Coincidint amb la fira Biocultura Madrid, del 10 al 13 de Novembre (la fira de productes ecològics i consum responsable més important d’Espanya), Casa Amella presenta:

1. Vi blanc ECOBATEA 2015, de les varietats  Garnacha Blanca

2. Vi negre ECOBATEA 2015, de les varietats Garnacha tinta & Syrah

3. Vi rosat de les varietats Garnacha tinta & Syrah (No disponible fins a acabar la seva elaboració, aprox. febrer 2017).

Són vins joves, autèntics i procedents íntegrament de vinyes familiars SITUADES A BATEA, amb cos i ànima, ecològics i aptes per vegans. Són aptes per vegans, dona’t que hi ha vins on s’utilitzen additius autoritzats, com la cua de peix, a diferència dels d’Ecobatea que són 100% ORIGEN MINERAL.

Ecobatea compta amb el segell de Denominació d’Origen Terra Alta i de la Reserva de la Biosfera a Les Terres de l’Ebre, ja que potenciem les activitats econòmiques tradicionals i la nova economia social en el marc de la sostenibilitat de les Terres de l’Ebre. Zona reconeguda com a tal gràcies a la seva riquesa paisatgística, a la representativitat dels seus ecosistemes  mediterranis i al seu model de conservació de la biodiversitat.

El municipi de Batea és un dels dotze pobles de la Terra Alta, situat al sud oest de Catalunya, limitant amb Aragó. La Terra Alta gaudeix d’un clima mediterrani,caracteritzat per uns estius calorosos, uns hiverns molt freds i escassa pluja. Aquests components de clima confereixen una  tipicitat única als vins de la nostra terra, que ens fan obtenir un producte fi, amb cos i ànima propi.

Amb aquest nou i ambiciós projecte, Casa Amella pretén innovar, marcar tendència i sobretot continuar transmatent el respecte que sentim vers la natura, el territori i la salut de les persones.

Podeu trobar més informació a www.casaamella.com