La gamma de Xarops biològics Yemiprop, de Way Diet, a base d’extractes de gemmes de plantes, pròpolis, olis essencials i mel de flors salvatges, estan dissenyats per ajudar-nos a prevenir i alleujar els símptomes de refredats, refredats i irritacions de les vies respiratòries. Ideals per a l’època hivernal.

Yemibalsam amb extractes de gemmes de Pi i Àlber negre

L’activitat sinèrgica dels dos extractes de rovells d’aquest xarop al costat del pròpolis, Helenio i olis essencials de farigola i eucaliptus ajuda a relaxar la mucosa bronquial disminuint la irritació i inflamació de les vies respiratòries alhora que suavitza i calma els atacs de tos productiva amb mucositat.

Presentació: Xarop Bio 200 ml.
Quantitat diària recomanada: 20 ml.

yemibalsan

Yemitus amb extractes de rovells d’Figuera, Carpe blanc i Vern

Calma la tos improductiva i rebel. Fluidifica i ajuda a expulsar la mucositat. L’acció complementària d’aquests tres extractes de gemmes allibera les via s respiratòries de la mucositat acumulada, exercint una acció antiinflamatòria dels bronquis.

Presentació: Xarop Bio 200 ml.
Quantitat diària recomanada: 20 ml.

yemitus

Yemipeque amb extractes de gemmes de Pi, Àlber negre i Groselles

Especialment pensat per als més petits, i amb un agradable gust de Fruits del bosc, aquest xarop actua com a escut davant les agressions externes a causa de la Vitamina C de la acerola, el pròpolis i la mel de flors salvatges, en estimular i reforçar el sistema immunitari. Afavoreix la relaxació de la mucosa bronquial i calma la irritació i inflamació de les vies respiratòries.

Presentació: Xarop Bio 200 ml. Deliciós gust a fruits del bosc

Quantitat diària recomanada: 20 ml.

yemipeque

Per a més informació visiti waydiet.com