BIO LEVADURA DE CERVEZA waydiet

Gairebé tots els llevats de cervesa dietètics provenen de la fermentació de la cervesa. Aquesta fermentació implica l’ús de gra de cereal (arròs, blat, ordi, etc.), malta, llevat activa i les flors seques del llúpol.

La millor font de llevat de cervesa per als complements alimentaris són els cultius de llevat de cervesa primària completament natural. Aquest terme s’empra quan es selecciona un cep en concret i és aïllada, controlada i conreada a un mitjà específic.

El llevat de cervesa que s’utilitza en Way Diet s’obté de la soca de llevat Saccharomyces cerevisiae, que té un major valor nutricional que unes altres. A causa de la seva riquesa en nutrients essencials, té propietats nutritives, estimulants, revitalitzants i reconstituents.

Presentació:

90 càpsules de 425 mg.

Pes net: 38,25 g.

Quantitat diària recomanada: 3 càpsules

Ingredients per 3 càpsules: Llevat de cervesa * 1050 mg. Càpsula vegetal * Ingredient procedent de l’agricultura ecològica.

Al·lèrgens: Conté gluten. Pot contenir traces de gluten, crustacis, peix, soja, llet, mol·luscs, ous, anhídrid sulfurós i sulfits, llet i productes a base de llet.

Ús:

Prendre 3 càpsules al dia, amb un got d’aigua.

Beneficis de la biolevadura de cervesa Way Diet:

La Biolevadura de cervesa és una de les fonts naturals més importants de les vitamines del grup B, que contribueixen al funcionament normal del sistema nerviós, de manera que la Biolevadura de cervesa ajuda a millorar situacions de nerviosisme, estrès, etc. També beneficien el funcionament normal del sistema immunitari o de defenses de l’organisme.

La Biolevadura de cervesa resulta un gran protector de la pell, cabell i ungles, ajudant al seu creixement, lluminositat i finor. Està molt indicada com a complement alimentari per al tractament i millora de l’acne en adolescents i joves.

La Biolevadura de cervesa és ideal per a les persones vegetarianes, que eliminen de la seva dieta exclusivament la carn, però prenen llet i derivats, ous, i peix i tenen freqüentment anèmia, per falta de Vitamina B12 i / o ferro. La Vitamina B12 contribueix a la formació normal de glòbuls vermells.

La Biolevadura de cervesa és una de les fonts naturals més riques en aminoàcids.

Per a més informació visiti waydiet.com