Amb l’arribada del bon temps comencen les primeres plagues d’insectes al camp. Per això és important tenir cura i protegir les plantes enfront d’elles, i si és possible, de la manera més ecològica i saludable.

Els productes Castalia Bio, de Jabones Beltrán, són tractaments ecològics per a horts, jardins i plantes d’interior basats en ingredients d’origen natural. Tots els productes estan exempts de biocides i verins, actuant a manera de preventius ecològics sense perjudicar la salut ni el medi ambient i generant excel·lents resultats de productivitat. A més, disposen de la certificació SOCHISCERT com inputs per a l’agricultura ecològica.

Sabó potàssic Castalia Bio

El sabó potàssic és fabricat per Sabons Beltrán mitjançant soponificación tradicional amb olis vegetals. Es tracta d’un producte molt utilitzat, des de fa dècades, per agricultors com a tractament ecològic en cultius, a través de diferents usos i amb grans beneficis. Entre alguns dels seus usos destaquen:

Com a fertilitzant, corregeix deficiències de potassi en les plantes, ajudant al creixement del cultiu, millorant la producció de la collita, i aportant resistència a arrels davant de malalties, sequeres o freds intensos.

També és utilitzat com humectant per augmentar l’efectivitat d’altres tractaments, i és un potent netejador de melasses, negreta i taques a les plantes produïdes per insectes xucladors.

Terra de Diatomees Castalia Bio

La Terra de Diatomees Castalia Bio és 100% pura, no tractada químicament i amb gran riquesa en oligoelements. La seva procedència és nacional, i la seva granulometria és micronitzada, que a diferència de la mòlta, és més efectiva i fàcil d’aplicar a l’hora de diluir en aigua.

Entre la seva gran varietat d’usos i beneficis, cal destacar la seva efectivitat contra paràsits intestinals com a additiu en l’alimentació d’animals de granja i mascotes; i com a combatent de paràsits externs dels animals com les puces, polls i paparres.

A causa de la seva gran capacitat d’absorció, és un excel·lent desodoritzant natural i complement per a qualsevol llit dels nostres animals. A més, també és efectiva per protegir grans i llavors de puces, polls, paparres i fins i tot, contra el morrut.

Diatomeas Castalia Bio 250g web

Per a més informació visiti www.jabonesbeltran.com/tratamientos_castalia_bio.html

1 COMMENT

 1. Hola en dic Miriam, tonc un terreny amb 43 arbres fruiters, un petit hort i un galliner.
  Hi probat la terra de Diatomeas i aplicat a arbres m anat molt be, pero la meva pregunta es.
  Puc utilizartla amb motxilla per fumigar tomaqueres amb flor i fruits aixi com altres, pebrots, esbrrhonies, carbaças carbaço etc.
  Tinc gran carietat de fruita i no utilitzo mai res quimic, presec, nectarina, tronja, llimoner, pomes de 4 clases cireres de 5 clases, peras, codony, albarecon, nispru, raim, avellanas, atmelles i figuera.
  Puc posar ho a tot arreu.
  Gràcies, espero la vostra resposta.

Comments are closed.