Natas vegetales Nates vegetals

Les nates vegetals són una opció rica i saludable per enriquir tota mena de receptes i aportar als teus plats una textura més cremosa i atractiva. A més com són d’origen vegetal no aporten colesterol ni tampoc lactosa o proteïnes làcties, i els seus greixos d’origen vegetal sentin millor.

Si t’agrada la soja, Soya cuisine bio

Soya cuisine bio és una alternativa vegetal a la nata elaborada amb soja. A diferència de la nata de llet, Soya cuisine bio no posseeix lactosa ni proteïnes làcties, ni tampoc colesterol. Només aporta un 18% de matèria grassa, formada sobretot per àcids grassos poliinsaturats, i és una bona font de proteïnes vegetals, vitamines i minerals.

A la cuina és ideal per preparar salses, enriquir sopes i cremes, servir amb el cafè o utilitzar en la confecció de tot tipus de postres (gelats, pastissos, etc.).

Si prefereixes l’arròs, Rice cuisine bio

Els amants de l’arròs que busquen l’opció més lleugera, compten amb Rice cuisine bio, amb tan sols un 8% de greixos. Aquesta crema vegetal, a més de no tenir colesterol, lactosa ni proteïnes làcties, es caracteritza per la seva lleugeresa i el seu sabor suau que combina amb tot.

A la cuina és ideal per preparar salses, rissotos, donar textura a sopes i cremes, elaborar natilles, gelats, postres i fins i tot smoothies.

De venda en botigues Santiveri, dietètiques i parafarmàcies

Per a més informació visiti www.santiveri.es 

Bio Eco Actual, informatiu mensual gratuït imprès i digital 100% ecològic
Bio Eco Actual Juliol-Agost 2017

Deixa un comentari

Please enter your comment!
Please enter your name here