Encara que aquest any les temperatures primaverals s’estan fent de pregar, aviat arribarà el bon temps i amb ell, els nostres horts i jardins tornaran a omplir-se de color.

Fertilizante ecológico para huertos, jardines y plantas de interior Solución potásica Castalia Bio de Jabones Beltrán La Solució potàssica Castalia Bio de Jabones Beltrán és un excel·lent fertilitzant ecològic per corregir mancances de potassi en les plantes, ajudant al creixement del cultiu, millorant la producció de la collita i aportant resistència a arrels davant de malalties, sequeres i freds intensos. Tant en agricultura ecològica com convencional, és apte per a fruiters, cítrics i hortícoles.

També pot utilitzar-se com humectant per augmentar l’efectivitat d’altres tractaments i, a més, és un potent netejador de melasses, negreta i taques a les plantes produïdes per insectes xucladors.

  • Innocus per a persones i animals.
  • No deixen residus tòxics.
  • Respecten la fauna útil.
  • No danyen les plantes ni els fruits.
  • No tenen terminis de seguretat.
  • No són tòxics ni perillosos a l’hora d’aplicar-los.
  • Són biodegradables.

Es tracta d’un producte biodegradable essencial per a la formació de fruits, millorant el seu color i sabor

Està exempt de biocides i verins, respecta la fauna útil i no fa malbé el fruit, millora la consistència de l’escorça i augmenta la resistència enfront de malalties de la planta. A més, és innocu per a persones i animals, ja que no produeix residus tòxics, ni té termini de seguretat. Així mateix, disposa de la certificació ecològica Sohiscert com inputs per a l’agricultura ecològica.

El seu mode d’ús és molt senzill, tan sols s’ha de diluir el producte en aigua entre el 1-2% (10-20mL / 1L) i aplicar-lo mitjançant polvorització per permetre una òptima distribució del producte i un correcte mullat del cultiu. És aconsellable no aplicar-lo directament sobre la flor ni en hores de més insolació.

Més informació a www.jabonesbeltran.com/tratamientos_castalia_bio.html

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Bio Eco Actual Abril 2018