Coneguda per les seves cèlebres propietats, la mel de manuka és un element essencial de la medicina aborigen australiana des de fa segles. Ara, Phyto-Actif llança a Espanya la gamma de mel de manuka australiana Real Health, 100% pura i 0% processada, sense additius ni pesticides.

Phyto-Actif lanza en España la primera gama de miel de manuka australiana Real Health

La mel de manuka silvestre Real Health prové dels ruscs dels parcs nacionals d’Austràlia, on floreixen les flors de manuka, pròpies del Leptospermum sp., Un arbre natiu australià. Per protegir la seva qualitat, ha estat acuradament recol·lectada a mà.

Els aborígens australians han utilitzat la mel de manuka durant segles, per les seves propietats antioxidants, antibacterianes, antivíriques i antifúngiques, com a suport per a refredats i irritació de coll. També s’ha utilitzat a nivell tòpic, per a la cura de problemes menors.

La mel de manuka conté de manera natural un compost anomenat metilglioxal (MGO), una substància natural que aporta a la pròpia mel seves propietats. Així, l’activitat de la mel de manuka es determina segons el factor d’activitat del metilglioxal: com més elevat sigui el MGO, més activa és la mel i majors, els seus beneficis.

L’alt contingut en MGO de la mel de manuka australiana Real Health de Phyto-Actif la converteix en una mel altament bioactiva i està disponible en concentracions MGO 100, MGO 300 i MGO 500, avalades per un laboratori independent. Com més alt sigui l’índex MGO, més propietats beneficioses estan descrites.

Phyto-Actif, 25 anys d’experiència com a laboratori pioner en productes ecològics

Laboratoris Phyto-Actif és un laboratori francès, pertanyent al grup Faes Farma, que combina una llarga experiència en productes naturals i certificats Bio per a la cura de la salut, amb un coneixement únic en bellesa i benestar.

Amb més de 25 anys d’experiència com a laboratori pioner en productes ecològics, Phyto-Actif ofereix productes innovadors en referències Bio, un porfolio efectiu amb una formulació d’alta qualitat i una gamma de complements alimentaris amb excel·lent sabor.

Per a més informació visiti phytoactif.es

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir Bio Eco Actual Maig 2019