Article patrocinat. Les preocupacions i la sensació de nerviosisme, derivats de l’atrafegat ritme de vida actual, destaquen com dues de les principals causes que interfereixen en la conciliació del son. Rescue® Night és la barreja ideal per a la nit, ja que està formulat a partir de la composició Rescue® Original, a la qual se li afegeix la flor White Chestnut, que ajuda a aportar serenitat quan es té la impressió de tenir pensaments recurrents.

Rescue® Night, la combinación de Flores de Bach® Originales para antes de dormir

El somni diari és fonamental per mantenir una bona salut. Els experts recomanen unes set hores i mitja de son diari, encara que aquesta dada pot variar substancialment en funció de la necessitat fisiològica de cada individu. No obstant això, no descansar les suficients hores al dia també pot influir negativament en la qualitat de vida.

Tractar d’anar a dormir i llevar-se sempre a la mateixa hora, no utilitzar dispositius electrònics abans de dormir, evitar la cafeïna i l’alcohol, condicionar el dormitori per a una temperatura suau i agradable, així com associar el llit a un moment de relax i relaxació, són algunes de les claus fonamentals per facilitar el son.

Rescue® Night es fabrica seguint estrictament les normes d’elaboració establertes per Edward Bach, l’investigador britànic que, en la dècada de 1930, va crear les 38 Flors de Bach® Originals a partir d’una acurada selecció de flors, plantes i arbres silvestres. En concret, ha estat formulat afegint la flor White Chestnut a les cinc flors de la barreja original Rescue®: Star of Bethlehem, Rock Rose, Cherry Plum, Impatients i Clematis.

És la barreja ideal per a la nit, ja que ajuda a aportar serenitat quan es té la impressió de tenir pensaments recurrents

Rescue® Night està disponible en format perles (desfer una perla a la boca abans d’anar a dormir) o degotador (quatre gotes sota la llengua o en un got d’aigua, just abans d’anar a dormir). És apte per a vegans. Rescue® Night no substitueix cap medicament prescrit per un professional sanitari.

Flors de Bach ®

Les Flors de Bach ® tenen el seu origen en l’investigador anglès Edward Bach, qui va treballar durant molts anys en la idea que les emocions afecten l’estat físic de les persones. Després de realitzar un gran nombre d’estudis sobre això, en la dècada dels 30 va presentar la seva investigació més important fins a la data: 38 essències florals que actualment componen les Flors de Bach ® Originals.

La gamma Rescue® està elaborada a partir de la selecció de cinc d’aquestes 38 Flors de Bach ® Originals: Rock Rose, Clematis, Impatiens, Cherry Plum i Star of Bethlehem. Rescue® està disponible en diferents formats: gotes, esprai, caramels, perles i crema. Una gran varietat per tenir a mà i utilitzar-los en qualsevol moment del dia, sempre que sigui necessari.

Per a més informació visiti diafarm.es

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir Bio Eco Actual Maig 2019