Cantero de Letur amplia la seva gamma de iogurts de llet de cabra amb fruites amb un deliciós combinat de iogurt de cabra amb mango i un toc de vainilla.Nuevo yogur de cabra con mango y vainilla, de El Cantero de LeturEs tracta de iogurts amb preparats de fruites naturals, ecològics i de qualitat excepcional, presentats en format de doble capa i en envasos de packs 2 x 125 g. Aquest toc tropical ve a sumar-se als gustos actuals, amb maduixa i amb nabius. Com tots els productes lactis de la marca es tracta d’aliments d’alta qualitat però combinats de manera que constitueixen una autèntica delícia com esmorzar, postres o berenar.

Aquests iogurts per estar elaborats amb llet de cabra afegeixen al seu exquisit sabor tots els beneficis de la llet de cabra, la qual és més fàcilment digerible que la llet de vaca i aporta quantitats de calci molt superiors i més fàcilment assimilables per l’organisme.

els nous iogurts són una autèntica delícia com esmorzar, postres o berenar

Nuevo yogur de cabra con mango y vainilla, de El Cantero de LeturCantero de Letur és l’empresa pionera en producció de làctics ecològics a Espanya. La seva activitat va començar fa trenta anys amb una visió centrada en els aspectes socials i la producció ecològica. Per aquestes raons la seva activitat es desenvolupa d’una manera conscient en l’aspecte mediambiental i utilitza envasos de vidre, reutilitza l’aigua i autogenera energia, en l’aspecte del desenvolupament rural sostenible crea llocs essencials en el seu medi i paga sous i preus de matèries primeres a preus justos i sostinguts, en l’aspecte del benestar animal dóna als animals un bon tracte i cures i en l’aspecte del desenvolupament humà col·labora amb el 10% dels seus beneficis a projectes en països en vies de desenvolupament en els quals s’implica directament.

Bio Eco Actual, tu mensual 100% ecológico
Leer Bio Eco Actual Octubre 2019