Article patrocinat. Practicar esport és fonamental per gaudir de bona salut. I segons l’esforç, la intensitat i la durada del mateix haurem d’adaptar la nostra alimentació: cada vegada hi ha més esportistes que busquen en l’alimentació ajuda per potenciar el seu rendiment i ajudar a la prevenció i recuperació de les lesions.

Foodspring: Alimentación ecológica para deportistas

L’empresa alemanya Foodspring ajuda els esportistes perquè vol portar la nutrició esportiva encara més lluny. La companyia va revolucionar el mercat de l’alimentació esportiva el 2013 amb proteïna Whey, un producte de sèrum de llet obtingut de vaques que pasturen a l’aire lliure 328 dies a l’any i que és ideal per a entrenaments de força i resistència, i pel suport al desenvolupament muscular.Foodspring LogoActualment, Foodspring ofereix alimentació per a esportistes 100% natural i amb certificació ecològica. Busquen les matèries primeres als seus llocs d’origen -Coco de Filipines, baies de Goji de les Serres de Ningxia (Xina), soja del Llac de Constança (Alemanya)- sense additius innecessaris ni adobs químics o pesticides. Amb l’ajuda de nutricionistes, químics i enginyers les transformen en productes fitness excepcionals.

Així, a tall d’exemple, proposen cruixents barretes energètiques de fruits secs i llavors amb cafeïna natural de la planta de guaranà i lliure de transgènics; Instant Oats, civada 100% ecològica que et permet el desenvolupament muscular; i Proteïna Bio, un producte lacti amb alt contingut de caseïna i aminoàcids essencials.

Instant Oats Foodspring: Alimentación ecológica para deportistas

L’alimentació per a esportistes proporciona un extra d’energia i també cobreix les necessitats que no arriba a la dieta diària. L’ideal és que aquests productes siguin de qualitat i estiguin elaborats a força de substàncies naturals que milloren la resistència i el rendiment, que retardin l’aparició de la fatiga i que aportin les vitamines i minerals necessaris.

Subscriu-te a la Newsletter i rep cada mes Bio Eco Actual gratis al teu correu

Bio Eco Actualel teu mensual 100% ecològic
Llegir Bio Eco Actual Maig 2020