Aliments a base de iuca ecològica, naturalment sense gluten i sense sucres. Aquesta és la proposta de Casana Foods per oferir una alternativa saludable al pa i als arrebossats tradicionals.

yuca ecológica

La Iuca o Mandioca és un tubercle originari de l’Amazones que s’utilitza com a aliment des de fa més de vuit mil anys. Casana Foods ha agafat aquest concepte indígena ancestral i l’ha transformat en productes moderns. Aquest any llancen els seus dos primers productes; Torrades de Iuca i Crunchy Iuca (arrebossat cruixent).

Les Torrades de Iuca són la nova alternativa cruixent i saludable per als teus menjars, sent un substitut perfecte per al pa. Estan fetes amb UN SOL INGREDIENT (iuca ecològica) i posseeixen múltiples beneficis nutricionals.

Són naturalment sense gluten, altes en fibra, baixes en greixos, baixes en sal, no contenen sucres ni lactosa

Es poden combinar amb dolç o salat, tenint en compte el seu baix contingut de sodi. Les combinacions més comunes són amb guacamole, hummus, formatges o tomàquet. També són ideals per acompanyar amanides, bowls, gaspatxo o cremes de verdures. Pel que fa a les combinacions dolces, les més populars són amb fruites, mel o crema de cacauets.

L’arrebossat cruixent també està fet únicament amb iuca ecològica, pel que té les mateixes propietats que les torrades de iuca oferint una alternativa ecològica als pans ratllats o empanizadores sense gluten que s’ofereixen actualment.

Tots els productes de Casana Foods són elaborats amb iuca ecològica sembrada pel seu propi grup d’agricultors a la regió de Yucatán, Mèxic. L’empresa és conscient que per oferir productes únics és ideal controlar tot el procés, des de la sembra fins a l’empaquetat final i la distribució. Aquí es pot veure un breu vídeo de el procés de sembra i producció que duen a terme a Mèxic.

L’empresa compta també amb un projecte social per donar poder a la dona a la regió i amb un altre projecte per a l’educació de sistemes i pràctiques sostenibles / ecològiques a la zona.

En el seu manifest declaren: “Utilitzem els mitjans de cultiu de sempre, per crear un producte d’ara, amb mètodes sostenibles mirant cap al demà. Portant el nostre lema al cor. De l’arrel a l’plat.”

Per a més informació sobre Casana Foods, visita www.casanafoods.com
#YUCAndoit

yuca alternativas al pan casana foods

Marca: Casana Foods | www.casanafoods.com
Distribució: Grupo Alimentos Vitales S.L

Article patrocinat.

Subscriu-te a la Newsletter i rep cada mes Bio Eco Actual gratis al teu correu

Bio Eco Actualel teu mensual 100% ecològic
Llegir 
Bio Eco Actual Setembre 2020