Debuencafé és una marca de cafè ecològic en càpsules 100% compostables i biodegradables.

Debuencafé: tomarse un café ecológico nunca había sido tan responsable y solidario.

Debuencafé: cafè amb certificat ecològic

Cada dia consumim i gaudim de milions de tasses de cafè al món, Debuencafé posa en relleu que és possible fer-ho sense haver de renunciar a un producte ecològic de qualitat i responsable amb el medi ambient.

De fet, tots els cafès que elaboren disposen del certificat ecològic de la Unió Europea, l’Euro Fulla, que garanteix que els grans de cafè provenen d’una agricultura que no ha utilitzat fertilitzants, plaguicides o altres químics.

Innovar en sostenibilitat com a proposta clau

Debuencafé ha irromput en el món de el cafè i la sostenibilitat, sent un dels seus objectius principals el de “innovar i millorar constantment”. Un dels últims passos que han fet, ha estat el llançament de les seves noves bosses 100% compostables en un format molt pràctic que conserva millor les propietats del producte. A més, serveixen per dipositar les càpsules després del seu ús i llençar-ho tot junt al contenidor orgànic (marró). Així, tot es descompon en només 12 setmanes sense generar cap residu. Perquè com ens comenta l’equip: “ser sostenible mai havia estat tan fàcil”.

L’impacte social Debuencafé

Des Debuencafé volen despertar consciències, fomentant el consum responsable amb petits gestos que poden suposa grans canvis.

El compromís d’aquesta companyia amb els col·lectius més desfavorits es veu reflectit en el fet que tota la manipulació dels seus productes es fa en centres especials d’ocupació.

Cal destacar también que la distribució dels productes la realitzen amb Koiki, empresa de missatgeria sostenible i social que dóna feina a col·lectius de difícil inserció laboral i que realitza els lliuraments a peu, en bici o vehicle elèctric, sense contaminar les ciutats.

Debuencafé és una empresa que busca omplir d’optimisme al món. El seu lema: “Com ja hi ha força coses en el món que ens posen de mala llet, volem posar-vos Debuencafé”.

Article patrocinat.

Subscriu-te a la Newsletter i rep cada mes Bio Eco Actual gratis al teu correu

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir
Bio Eco Actual Desembre 2020