Avui dia, i en aquests temps que corren, potser és més important que mai, preocupar-nos una mica més per les nostres defenses. Especialment en èpoques de tardor i hivern, és molt important que ens fixem en com podem reforçar el nostre sistema immunitari. D’això dependrà l’estar més o menys preparats per a afrontar els mesos de fred, on les grips i els refredats són molt més freqüents.

Cuida del teu sistema immunitari quan més el necessites

Funcions del sistema immunitari

El nostre sistema immunitari ens protegeix enfront d’una gran varietat d’agents externs (virus, bacteris, etc..). A més d’anticossos, cèl·lules blanques i altres components que posseïm com a sistema de defensa, una de les barreres de protecció sovint oblidades però primordials es troba en l’intestí. Allà habiten una sèrie de bacteris beneficiosos coneguts com microbiota o flora intestinal. Encara que sembli increïble, aquí és on resideix el 70% del nostre sistema immune. Per això, si volem una protecció completa per a frenar l’entrada de virus i bacteris hem d’afegir la cura de la flora intestinal.

Cada vegada més, els estudis i l’evidència científica avalen la importància del nostre intestí per a gaudir de bona salut. A vegades basten petits desequilibris d’aquesta flora o microbiota intestinal, acompanyats d’una baixada de defenses, per a facilitar l’entrada de microorganismes i l’aparició de malalties. L’efecte prebiòtic del bolet d’ostra i el bolet de card t’ajudarà a augmentar les defenses des de la microbiota. A més, la cura de la flora intestinal també et pot ajudar a regular l’estat d’ànim que tant pot afectar el teu sistema immune.

Bio-Defense: cuida del teu sistema immunitari quan més el necessites

La nova fórmula de Bio-Defense t’ajuda a reforçar el teu sistema immunològic per a prevenir refredats, grips i altres complicacions que sorgeixen en l’època de fred o quan més ho necessites.

Bio-Defense concentra la pols ecològica de 5 fongs medicinals (Reishi, Maitake, Shiitake, Pleuroto d’ostra i Pleuroto de Card) amb vitamina C de font natural, sense oblidar-nos d’incorporar l’efecte prebiòtic.

Producte ecològic formulat en càpsules vegetals. Apte per a vegetarians, vegans i intolerants al gluten.

Accions del producte

  1. Reforça el sistema immune: augmenta les defenses contra virus i bacteris.
  2. Prebiòtic: el 70% del sistema immune està en l’intestí.
  3. En incorporar vitamina C fa sinèrgia amb els betaglucans en la prevenció de les infeccions respiratòries.
  4. Potent antioxidant: protegeix enfront de l’estrès oxidatiu que disminueix les defenses.

Dosi recomanada: 1 o 2 càpsules/dia, preferentment en dejú.

Referència: Bio-Defense. 60 càpsules. Hifas da Terra. CN:177383.8.

Article patrocinat.

Subscriu-te a la Newsletter i rep cada mes Bio Eco Actual gratis al teu correu

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir
Bio Eco Actual Gener 2021