Els productes Castalia són tractaments certificats per SOHISCERT i ECOCERT basats en ingredients d’origen natural per a la neteja agrícola i l’alimentació animal per Jabones Beltrán, una empresa familiar de Castelló fundada en 1921.

Castalia: tractaments ecològics per a la neteja agrícola i l'alimentació animal

Tractaments Castalia

Pel seu origen natural, aquests tractaments presenten nombrosos avantatges: són innocus per a persones i animals, no deixen residus tòxics, no contenen biocides ni verins, respecten la fauna útil, no danyen les plantes ni els fruits, no tenen terminis de seguretat, són biodegradables i no són tòxics ni perillosos a l’hora d’aplicar-los.

Sabó Negre

El sabó negre, de fabricació pròpia, s’elabora mitjançant saponificació de greixos vegetals i potassa soluble en aigua. És un excel·lent netejador d’ús agrícola que elimina la brutícia i taques en tiges i fulles, i neteja de manera eficaç tot tipus d’utensilis de treball, superfícies i maquinària.

També, actua mullant i com a humectant dispersant els tractaments aplicats sobre les superfícies foliars, tiges i fruits; i potència l’acció dels productes fitosanitaris. També és un excel·lent netejador desgreixador general.

Terra de diatomees

La terra de diatomees Castalia és un producte d’origen mineral no tractat químicament. Entre altres usos, és molt utilitzat com a additiu per a l’alimentació animal, sent totalment innocu. Regula els paràsits intestinals i trastorns digestius, i alenteix el trànsit intestinal aconseguint major absorció de nutrients. Per la seva gran riquesa en oligoelements aporta calci i minerals enfortint els ossos o les peles d’ou.

  • Tots aquests productes de Jabones Beltrán també estan disponibles en envasos d’ús professional.
  • Més informació a www.jabonesbeltran.com

Article patrocinat.

Subscriu-te a la Newsletter i rep cada mes Bio Eco Actual gratis al teu correu

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir
Bio Eco Actual Abril 2021

Deixa un comentari

Please enter your comment!
Please enter your name here