Mercabarna presentarà el Biomarket a Organic Food Iberia, la fira agroalimentària de productes ecològics, que reuneix el sector de la producció, la distribució i la indústria d’Espanya i Portugal i que, enguany, se celebra els dies 8 i 9 de setembre a Madrid.

Mercabarna presenta el Biomarket a Organic Food Iberia
Interior del Biomarket

Biomarket a Organic Food Iberia: estand 8E69

Els professionals assistents a la mostra podran conèixer tots els detalls sobre l’evolució del Biomarket, el primer mercat majorista d’aliments ecològics d’Espanya i el primer d’Europa en concentració d’empreses hortofructícoles, visitant l’estand 8E69 de la fira.

A més, obtindran tota la informació sobre les empreses que configuren el mercat majorista, així com tots els productes que comercialitzen i els serveis logístics que ofereixen.

Com trencar mites sobre comercialització de productes ecològics

Mercabarna estarà present també al seminari, organitzat per Organic Food Iberia, ‘Com trencar mites sobre comercialització de productes ecològics’, que se celebrarà al Organic Theatre, el dijous 9 de setembre, de 10 a 10:45. La presentació comptarà amb la participació de Mercabarna-Biomarket i Mercavalencia.

Exterior del Biomarket

Concentració de producte i competència entre empreses, claus del Biomarket

El Biomarket, que va obrir les portes al novembre de l’any passat, és l’aposta de Mercabarna per posar en valor la comercialització dels aliments ecològics i facilitar així la seva distribució. La concentració de l’oferta bio que suposa el mercat i la competència que s’estableix entre les empreses majoristes que operen en ell deriva en una gran oferta i varietat de productes amb la millor relació qualitat-preu.

Subscriu-te a la Newsletter i rep cada mes Bio Eco Actual gratis al teu correu

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir
Bio Eco Actual Setembre 2021