La marca líder als Estats Units de tes i infusions ecològiques i de Comerç Just Numi Organic Tea aterra al mercat espanyol i s’incorpora al catàleg de la Finestra sul Cielo.

Numi

Infusions i tes purs i ecològics

Compostos exclusivament amb fruites, flors i espècies naturals, els tes i les infusions de Numi Organic Tea arriben al mercat bio espanyol. Un conjunt de 15 varietats formulades amb ingredients 100% purs i ecològics certificats, que van des de tes negres fins a tes verds, blancs i infusions, s’afegeixen a partir d’aquest mes a l’oferta de La Finestra sul Cielo.

Numi presenta una gamma sense aromes afegides i de productes climàticament neutres. Des del seu origen, Numi té el compromís de generar un impacte positiu i durador per al planeta i la humanitat. És per això que ha desenvolupat un envàs respectuós amb el medi ambient. Ni les bosses ni els sobres de te no porten grapes, ni estan blanquejades, per la qual cosa són biodegradables. Així ho confirmen reconeixements com el certificat d’empreses sostenibles BCorp i el premi Flexible Embalatge Achievement Silver Award 2021 per la seva innovació en embalatge sostenible.

Buscant un impacte social positiu

A més de sostenibles, l’impacte social és el valor afegit dels productes de Numi. Pel que impulsar projectes socials per a un canvi positiu durador, garantint salaris justos, condicions de treball segures i beneficis per a la comunitat dels agricultors que conreen el te per a l’elaboració dels seus productes forma part de la seva essència. Precisament per això, a més del segell ecològic, tots els seus tes i infusions compten amb la certificació de Comerç Just (Fair Trade Certification) i/o el Certificat de treball just (Verified Fair LaborTM).

Sobre La Finestra Sul Cielo

Després de més de 15 anys a Espanya, La Finestra sul Cielo continua promovent l’alimentació ecològica amb productes bio i vegans. Nascuda a Itàlia en 1978, s’ha convertit en un referent en el mercat per la qualitat i la selecció dels seus ingredients i productes provinents de l’agricultura ecològica, sempre fidel a la seva filosofia: cuidar del planeta i les persones.

Subscriu-te a la Newsletter i rep cada mes Bio Eco Actual gratis al teu correu

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir
Bio Eco Actual Octubre 2021