Més de 30 milions de matalassos acaben en abocadors o són incinerats cada any a Europa, el que suposa una problemàtica ambiental. Com a alternativa neix WONDERFLIP, el primer matalàs sostenible pensat per a reutilitzar i reciclar fàcilment.

wonderflip
@WONDERFLIP.

Posar fi al matalàs com a residu

Cada any, 30 milions de matalassos es llencen a Europa i són dipositats en l’abocador o són incinerats. Els matalassos convencionals són molt difícils de reciclar i contenen materials com l’escuma de poliuretà, que procedeix directament del petroli. Una vegada en l’abocador, a més dels nombrosos riscos ambientals relacionats, poden arribar a trigar fins a 100 anys a descompondre’s. I quan són incinerats, alliberen a l’atmosfera gasos d’efecte d’hivernacle i altres substàncies tòxiques, com les dioxines.

Dissenyat amb matèries primeres ecològiques i certificades i la millor tecnologia, WONDERFLIP és una solució sostenible a aquesta problemàtica. Un matalàs que proporciona el confort per a descansar, mentre cuida el planeta.

WONDERFLIP és el primer matalàs preparat per a la reutilització i reciclatge dels seus materials

WONDERFLIP, el primer matalàs auto-reciclable

Un equip multidisciplinari ha treballat durant 2 anys en la integració dels principis de la Sostenibilitat i l’Economia Circular, juntament amb les millors tecnologies per al descans. I el resultat és WONDERFLIP, el primer matalàs sostenible i AUTOreciclable. És a dir, preparat per a la reutilització i reciclatge dels seus materials.

wonderflip
Matalàs sostenible WONDERFLIP.

És un matalàs manufacturat amb matèries primeres ecològiques i certificades com el cotó pur, el lli i el kenaf. Es tracta de materials seleccionats per la seva transpirabilitat, comoditat i propietats hipoal·lergògenes i antimicrobianes, que asseguren el màxim confort i benestar. A més, es composa d’un sistema de molles ensacades d’acer reciclat que proporcionen fermesa i adaptabilitat a cada zona del cos. No conté escumes tòxiques, ni materials d’origen animal.

Com reciclar-lo?

Al final de la seva vida útil, pots transformar els seus materials per a donar-los un nou ús. En pocs minuts i en senzills passos, pots convertir el matalàs en una esterilla de ioga, un llitet de mascota, una bossa, en farciment de coixins… o portar els seus materials còmodament al punt net més pròxim.

Pots transformar els seus materials per a donar-los un nou ús amb passos molt senzills

Sobre WONDERFLIP

WONDERFLIP és un concepte diferent que neix de la mà d’un equip actiu i inconformista. Fruit de la recerca i el desenvolupament, ofereixen equips de descans creats íntegrament a Espanya. L’objectiu? Materialitzar solucions sostenibles i reals entorn d’un dels productes inherents al benestar en qualsevol llar: el matalàs.

Tot això sense perdre de vista el seu ADN: consciència, responsabilitat, sostenibilitat, ‘ecoherència’, dinamisme i activisme. A més, WONDERFLIP col·labora amb l’ONG activista WWF Espanya en projectes de conservació d’espais naturals. D’aquesta manera, per cada matalàs elaborat, es restauren 65m2 de bosc autòcton. Amb WONDERFLIP assegures un descans còmode mentre cuides del planeta.

Subscriu-te a la Newsletter i rep cada mes Bio Eco Actual gratis al teu correu

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir
Bio Eco Actual Gener 2022